Setari Cookie-uri

Astrologie: Horoscopul mayasilor

Horoscopul mayasilor iti dezvaluie secrete din spatele astrologiei antice.

Mak: 23 martie - 11 aprilie

Este unul dintre cele mai misterioase semen zodiacale ale horoscopului mayas aproape imposibil de citit ceea ce ne spune ca esti o persoana retrasa, distcreta si foarte misterioasa. Nu iti place sa iesi in evidenta si nu te increzi usor in cei de langa tine. Preferi sa ai control asupra situatiilor atunci cand hotarasti sa iti expui parerile.

K’ank’in: 12 aprilie - 1 mai

Iti iei energia din pamant si din lumina soarelui care te guverneaza. Iti pace sa petreci foarte mult timp afara atunci cand soarele incalzeste pamantul si sa te conectezi cu natura. Mediatia intr-un parc este cea mai buna metoda de relaxare pentru tine.

Citeste si: Astrologia Rasariteana si zodiacul Chinezesc

Muwan: 2 mai - 21 mai

Elementele naturii ce te caracterizeaza sunt focul si apa. Cele doua se impletesc foarte bine atunci cand are loc o furtuna, apa sub forma de ploaie si focul sub forma de fulgere. Esti o fire care se aprinde repede si reuseste sa se adapteze oricarei situatii.

Citește și:

Pax: 22 mai - 10 iunie

Simbolul ce te caracterizeaza este cel al jaguarului ceea ce in cultura mayasilor semnifica "cel care conduce"asa ca ai bune abilitati de liber si reusesti cu success sa coordonezi echipe de zeci sau sute de oameni.

Kayab: 11 iunie - 30 iunie

Simbolul tau caracteristic este luna. Te surprinzi de multe ori cautand dincolo de aparente atunci cand intalnesti o persoana noua. Iti place sa vezi ce este in spatele mastii pe care fieare dintre noi o afiseaza si reusesti sa faci asta mai repede decat oricine altcineva.

Citeste si: Astrologia LUNARA: Influenta lunii in zodia ta

Vizionare placuta


Kudika
21 Mai 2014
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc