Horoscop: Zodiacul AMERICAN iti spune care este ANIMALUL SPECIFIC zodiei tale

Horoscop: Zodiacul AMERICAN iti spune care este ANIMALUL SPECIFIC zodiei tale

Zodiacul American este o latura a horoscopului inca neexploatata suficient asa ca ne poate furniza informatii pretioase.

Despre horoscopul european si despre cel chinezesc am tot vorbit pana acum, dar nimeni nu a scos o vorba despre horoscopul American. Este vorba despre americanii nativi care au realizat un horoscop cu corespondente in regnul animal.

foto: indian american, Shutterstock

Sa vedem despre ce este vorba:

Vidra: 20 ianuarie - 18 februarie

Vidrele sunt personalitati intuitive cu o imaginatie foarte bine dezvoltata astfel incat pot anticipa foaret multe lucruri. Din aceste motive, cei din jur le pot considera uneori excentrice.

Lup: 19 februarie - 20 martie

Lupii sunt firi pasionale si pentru ei dragostea este mai presus de orice. Sunt foarte afectuosi.dar in acelasi timp sunt adesea firi singuratice si independente.

Soim: 21 martie - 19 aprilie

In situatiile limita soimii reusesc sa vada imaginea de ansamblu si sa iasa invingatori trecand peste orice obstacol. In momentul in care soimul ia o decizie nimic nu il mai opreste sa treaca la actiune.

Castor: 20 aprilie - 20 mai

Castorii tind sa cada prada lucrului excesiv si sa devina dependent de munca atunci cand situatia o cere. Reusesc sa rezolve orice sarcina le este data si sa lucreze strategic astfel incat rezultatele sa fie pe masura efortului depus.

Vizionare placuta


Kudika
27 Mai 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc

Setari Cookie-uri