Setari Cookie-uri

Horoscop: Zodiacul AMERICAN iti spune care este ANIMALUL SPECIFIC zodiei tale

Zodiacul American este o latura a horoscopului inca neexploatata suficient asa ca ne poate furniza informatii pretioase.

Corb: 22 septembrie - 22 octombrie

Corbii sunt sarmanti si senzuali lucru ce atrage admiratia celor din jur si le da corbilor puterea de a merge pana in panzele albe cu planurile lor. Pentru ca sunt persoane inteligente si au o gandire strategica, reusesc sa duca la bun sfarsit obiectivele propuse.

Sarpe: 23 octombrie - 22 noiembrie

Sarpele este semnul samanilor ceea ce inseamna ca te-ai nascut cu darul vindecatorului si iti indrepti atentia catre medicina, psihologie sau stiintele ezoterice.

Bufnita: 23 noiembrie - 21 decembrie

Bufnitele au un spirit aventuros foarte bine dezvoltat si intotdeauna o atitudine pozitiva indiferent de drumul pe care merg cea ce le ajuta sa treaca cu bine peste orice obstacol.

Gasca: 22 decembrie - 19 ianuarie

Niciun alt semn zodiacal nu are parte de determinarea si spiritul de conducere de care dai dovada. Chiar si asa, asta nu inseamna ca esti o persoana care nu stie sa se distreze in compania celorlalti.

Citește și:

foto prima paginab: femeie cu aripi, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
27 Mai 2014
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc