Setari Cookie-uri

Horoscop: Zodiacul AMERICAN iti spune care este ANIMALUL SPECIFIC zodiei tale

Zodiacul American este o latura a horoscopului inca neexploatata suficient asa ca ne poate furniza informatii pretioase.

Cerb: 21 mai - 20 iunie

Cerbii sunt eleganti si gratiosi reusind sa atraga priviri admirative tot timpul si sa sfarseasca prin a fi centrul atentiei ceea ce nu este nimic spectaculos pentru ei.

Ciocanitoare: 21 iunie - 21 iulie

Ciocanitoarele sunt foarte bune prietene pentru ca sunt persoane protectoare, suportive si cu un simt matern foarte bine dezvoltat. Fac parte din categoria parintilor excelenti.

Somon: 22 iulie - 21 august

Somonii au foarte multi prieteni pentru ca sunt firi sociabile si adora sa fie inconjurati de cat mai multe persoane dragi. Sunt persoane de incredere, pasionate de ceea ce fac si cu simtul umorului foarte bine dezvoltat.

Urs: 22 august - 21 septembrie

Ursii sunt considerati foarte buni prieteni si foarte buni parteneri de afaceri datorita generozitatii lor si a faptului ca sunt persoane de baza atunci cand ai nevoie de ele.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
27 Mai 2014
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc