Setari Cookie-uri

Horoscopul COPACILOR CELTICI: Care este copacul care te reprezinta?

Copacii sunt creatii impresionante, interesante si deosebite. Descopera copacul care iti dicteaza personalitatea si afla lucruri indeite.

Stejar: 10 iunie - 7 iulie

Stejarul este considerat ca fiind cel mai mare si mai impunator arbore din lume. Este rezistent si ajunge la sute sau poate mii de ani. Asemeni acestui copac, personalitatea ta este una puternica. Esti o persoana stabila si protectoare.

Ilice: 8 iulie - 4 august

Acest arbore este nobil, este regal si ne spune despre tine ca esti un lider foarte bun. Esti o persoana inteligenta, ambitioasa si competitiva. In acelasi timp ai tendinta sa fii o persoana aroganta din cand in cand.

Citeste si Astrologie: Horoscopul mayasilor

foto: femeie in padure, Shutterstock

Alun: 5 august - 1 septembrie

Esti o persoana organizata atenta la detalii. Nu iti scapa nimic si vezi pana si cea mai mica imperfectiune in orice situatie. Ai o memorie fantastica si poti face cariera in domeniul stiintelor exacte.

Vita de vie: 2 septembrie - 29 septembrie

Asa cum se catara vita de vie asa cauti tu echilbrul in permanenta in ceea ce priveste toate aspectele vietii tale. Ai o personalitate schimbatoare si variezi de la o situatie la cealalta cu foarte mare usurinta.

Citește și:

Citeste si Numerologie: Descopera semnificatia numelui tau cu ajutorul NUMEROLOGIEI VEDICE

Iedera: 30 septembrie - 27 octombrie

Cei nascuti sub acest semn sunt considerate persoane supravietuitoare. Stiu cum sa depaseasca orice obstacol din viata lor folosindu-se de gratie si sarm. Sunt de asemenea firi spirituale si sunt intotdeauna dispuse sa dea o mana de ajutor.

Trestie: 28 octombrie - 24 noiembrie

Cei nascuti sub acest semn pot fi considerati detectivi prin definitie. Le place sa analizeze lucrurile in profunzimea lor sis sa rezolve problemele dificile. Le place sa descopere lucruri noi si le place sa manipuleze persoanele din jurul lor.

Citeste si Astrologie: Ce culoare este asociata zodiei tale

Soc: 25 noiembrie - 23 decembrie

Iubitori de libertate, cei ce s-au nascut sub semnul socului sunt persoane cu un spirit de aventura dezvoltat. Viata pe drumuri este ceea ce li se potriveste cel mai bine. Vor sa calatoreasca si sa traiasca numeroase exepriente unice.

Citește și:

Citeste si Astrologia Rasariteana si horoscopul Chinezesc

foto prima pagina: femeie fantastica, Shuttersock

Vizionare placuta


Kudika
3 Iunie 2014
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc