Setari Cookie-uri

Horoscopul COPACILOR CELTICI: Care este copacul care te reprezinta?

Copacii sunt creatii impresionante, interesante si deosebite. Descopera copacul care iti dicteaza personalitatea si afla lucruri indeite.

Copacii sunt una dintre minunile naturii si ar trebui sa consideram o onoare faptul ca ne putem asemana cu acestia. Copacii sunt creatii impunatoare, puternice si foarte gratioase, sau cel putin asa le vad eu.

Va propun acum sa descoperiti care este copacul care va reprezinta in mitologia celtica. Vestea buna este ca acesti copaci minunati ne vorbesc numai de bine si ne dezvaluie calitatile cele mai dezvoltate.

foto: femeie tanara si frumoasa, Shutterstock

Mesteacan: 24 decembrie - 20 ianuarie

Mesteacanul este unul dintre cei mai frumosi copaci. Cei nascuti sub acest semn sunt persoane ambitioase si puternice. Te pozi baza pe aceste persoane intotdeauna. De asemenea au o frumusete deosebita si o charisma speciala.

Merisor: 21 ianuarie - 17 februarie

Acest copac ne spune despre tine ca esti o persoana care gandeste in profunzime si este pasionata de filosofie. Viziunile tale se fructifica de cele mai multe ori asemenea fructelor merisorului.

Citește și:

Citeste si Horoscop: Afla care este floarea zodiei tale si ce impact are asupra caracterului tau

Frasin: 18 februarie - 17 martie

Daca acesta este arborele care te reprezinta ne dezvaluie ca esti o persoana care viseaza cu ochii deschisi carora le place sa gandeasca liber, sa nu fie ingraditi si sa se poata exprima liber. Vei avea o cariera de succes in domeniul artelor.

Anin: 18 martie - 14 aprilie

Cei nascuti sub acest semn sunt persoane increzatoare in propriile forte reusind astfel sa faca tot ceea ce isi propun. Sunt persoane practice si gata oricand sa preia conducerea in orice situatie.

Citeste si Horoscop: Zodiacul AMERICAN iti spune care este ANIMALUL SPECIFIC zodiei tale

Salcie: 15 aprilie - 12 mai

Salcie este prin definitie cugetatoare datorita asemanarii sale cu un batran ganditor. Cei nascuti sub acest semn sunt persoane intuitive si buni observatori. De cele mai multe ori se tem sa isi exprime sentimentele si trairile.

Citește și:

Paducel: 13 mai - 9 iunie

Acest arbore este cunoscut ca arborele iluzionistilor ceea ce ne spune ca persoanele nascute sub acest semn au abilitati extrasenzoriale foarte bine dezvoltate. Sunt foarte buni ascultatori ce ascund o personalitate deosebita.

Citeste si Astrologie: Horoscopul din tibet

Vizionare placuta


Kudika
3 Iunie 2014
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc