Setari Cookie-uri

Astrologie: Horoscopul Kabbalah

Tribul mistic al zodiei tale

Tammuz – Rac

Cei nascuti in luna lui Tammuz sunt protejati de Gabriel si se trag din Levi. Ei sunt foarte sensibili la schimbarile Lunii iar straile lor de spirit pot fi influentate de acestea.

Sunt persoane emotive care adopta de multe ori, o aparenta dura si sarcastica pentru a-si ascunde un interior foarte fragil. Nu au foarte multa incredere in ei si incearca mereu sa ascunda acest lucru.

Cei dintre ei care isi valorifica pe deplin potentialul si talentele naturale, ajung sa depaseasca acest mici probleme in anii de maturitate. Insa nu toti nativii au aceasta putere si din pacate, unii dintre ei se pierd pe drum si se complac in situatii mediocre.

Av – Leu

Nativii in Av se afla sunt protectia lui Mihail si se trag din tribul lui Iuda. Incapatanati si orgoliosi peste poate, ei isi ating aproape intotdeauna scopurile. Daca isi propun ceva, cu siguranta nu vor precupeti niciun efort ca sa ajunga cu success la final. Insa acest lucru inseamna si ca sunt capabili de santaj emotional, minciuna si viclenie.

Citește și:

Ca sa imblanzesti astfel de nativi, trebuie sa le gadili orgoliul pentru ca este cea mai mare slabiciune a lor. Ridica-i in slavi, lauda-i si murmura-le dulci nimicurila ureche si vor fi gata sa iti puna lumea la picioare.

Elul – Fecioara

In astrologia Kabbalah, Fecioarele s-au nascut sub protectia lui Rafael si se trag din tribul lui Zebulun.
Acesti nativi se numara printre cei care sunt stapani propriilor destine de la varste destul de fragede. Isi croiesc viitorul pas cu pas, ca pe o lista cu sarcini de indeplinit.

Cei mai multi dintre ei isi vor implini visul nu pentru ca sunt vicleni sau pentru ca sunt norocosi. Sunt muncitori, au multa rabdare si stiu sa isi foloseasca din plin doua mari talente: capacitatile organizatorice si meticulozitatea.

Nu sunt deosebit de creativi si nici nu disting prea multe nuante intre alb si negru dar sunt persoane dintr-o bucata pe care te poti baza oricand si in al caror cuvant poti avea toate increderea.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
17 Iunie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc