Setari Cookie-uri

Astrologie: Horoscopul Kabbalah

Tribul mistic al zodiei tale

Tishrei – Balanta

Nativii in Balanta s-au nascut sub protectia lui Haniel si se trag din tribu lui Isachar. Ei au un simt estetic cel putin la fel de bine dezvoltat ca al Taurilor dar au in intreaga lor infatisare un aer care cere o anumita pretiozitate si o anumita conduita in preajma lor.

Pun foarte mult pret pe bunele maniere si tin la eticheta iar uneori pot parea snobi si aroganti. Insa toate acestea lucruri se trag dintr-o dragoste speciala pentru toate lucrurile frumoase ale vietii de care Balantele incearca sa se bucure.

Sunt destul de sociabili si au suflete mari asa ca pot face surprize neasteptate si sacrificii pentru fericirea celor pe care ii iubesc.

Cheshvan – Scorpion

Originari din tribul lui Dan, Scorpionii s-au nascut sub protectia lui Ma’admiel. Acesta este unul dintre cele mai dificile semne zodiacale si nu exista un singur fel de Scorpion.

Citește și:

Femeile Scorpion si barbatii Scorpion sunt diferiti unul de celalalt ca ziua de noapte si sunt influentati pe deasupra si de ascendant, mai mult decat celelalte zodii.

Trasatura pe care toti Scorpionii o impart este ca pot fi extrem de seducatori atunci cand isi doresc acest lucru. Sunt foarte putini oameni care pot rezista unui nativ in aceasta zodie. Iar asta se intampla pentru ca, atunci cand isi doresc ceva sau pe cineva in mod special, nimic nu ii poate opri.

Kislev – Sagetator

Nativii insemnul arcasului sunt protejati de catre Zidkiel, potrivit traditiei Kabbalah si se trag din tribul lui Gad.

Ei sunt oameni cumpatati la vorba si nu fac risipa de cuvinte. Acest lucru nu ii face ursuzi sau neplacuti. Din contra, stiu sa asculte pasurile celorlati iar atunci cand ei deschid gura, tot ce spun este plin de miez.

Isi aleg cu foarte multa grija pritenii iar acestia trebuie sa se ridice la asteptarile inalte ale Sagetatorilor. Acest lucru este valabil si in cazul partenerului de cuplu. Tocmai de aceea, nativii acestui semn nu sunt inconjurati de foarte multi oameni pentru ca sunt in cautarea acelor cateva persoane speciale care ii pot face fericiti.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
17 Iunie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc