Setari Cookie-uri

Astrologie: Horoscopul Kabbalah

Tribul mistic al zodiei tale

Tevet – Capricorn

Cei nascuti in aceasta perioada sunt patronati de Zophikiel si se trag din tribul lui Asher. Acesti nativi au aspiratii inalte si cer foarte multe nu doar de la ei ci si de la cei din jurul lor. Au obiceiul sa judece uneori oamenii dupa aparenta si sa isi faca o parere dupa primele impresii.

Au o infatisare foarte aspra si par foarte siguri pe ei insa acestea sunt modalitati prin care incearca sa isi ascunda micile neajunsuri si slabiciuni de caracter.

Au foarte multa ambitie si muncesc atat de mult incat uneori isi sacrifica viata personala pentru succesul profesional. Cea mai mare provocare pentru ei va fi sa impace aceste doua aspecte ale destinului lor.

Shevat – Varsator

La fel ca nativii in Capricorn, cei nascuti in luna lui Shevat sunt patronati de Zophikiel insa acestia se trag din tribul lui Naphtali.

Citește și:

Varsatorii sunt oameni destul de greu de inteles dar foarte usor de iubit. Ei traiesc aproape in permanenta cu un picior in viitor si isi fac planuri cu privire la acesta. Mai mult de atat, toate actiunile intreprinse astazi de ei sunt gandite in asemenea maniera inca sa aiba rezultate si maine, si poimaine.

Sunt oameni pregatiti pentru orice si par inzestrati de la natura cu capacitatea de a face fata oricaror greutati ale vietii.

Adar – Pesti

Ultimii nativi ai zodiacului se trag din tribul lui Iosif si sunt protejati de Zidkiel. Ei sunt, poate, cei mai transparenti oameni din zodiac iar intentiile lor sunt mereu sincere.

Detesta minciuna si oamenii ipocriti pe care ii depisteaza foarte usor si pe care ii inlatura din vietile lor. Sunt firi blande si au inimi foarte bune de pe urma carora se poate profita foarte usor. Tocmai de aceea, au uneori foarte mult de suferit in viata.

Citește și:

De cele mai multe ori, spun exact ce cred chiar daca asta inseamna sa ii raneasca pe cei la care tin. Ei cred ca o minciuna frumos impachetata face mai mult rau decat un adevar crud. In dragoste, ca si in prietenie, sunt foarte fideli si nu isi incalca niciodata promisiunile.

foto prima pagina shutterstock femeie cu rochie negra

Vizionare placuta


Kudika
17 Iunie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc