Capricorn
Cuvintele cheie ale lunii: incredere, dinamism
Dragoste: Evita confruntarile cu persoana iubita, deoarece este o luna in care te vei simti mai tensionata si mai energica decat de obicei, asa ca vei avea tendinta de a-i reprosa partenerului orice greseala neinsemnata. Invata sa accepti defectele celorlalti si sa le apreciezi mai mult calitatile!
Bani: Profita de toata energia pe care o vei simti din plin in luna noiembrie pentru a incepe proiecte noi si a gasi noi surse de finantare. Esti una dintre rasfatatele zodiacului in acest moment, asa ca vei castiga mai mult decat de obicei, in special daca vei investi timp pentru a realiza ceva de calitate.
Sanatate: Ambianta astrala pozitiva iti va aduce stabilitate si, in cazul in care suferi de o boala, aceasta are toate sansele de ameliorare. Invata sa-ti descarci tensiunea interioara deosebita si te vei simti cat se poate de bine!
Sfaturi pentru noiembrie: Lasa deoparte seriozitatea, cel putin in aceasta perioada, si invata sa razi, sa spui bancuri, sa intretii o atmosfera placuta. Daca nu esti deja, poti invata sa fii sufletul petrecerii si, cu siguranta, te vei bucura de simpatia tuturor!
Par deshidratat, aspru si lipsit de stralucire? Am gasit solutia!
Click aici pentru a te abona la Horoscopul Kudika si pentru a primi in fiecare dimineata previziunile astrale pentru zodia ta.

Astrologie: Horoscopul lunii decembrie pentru fiecare zodie
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: