Capricorn
Cuvintele cheie ale lunii: incredere, dinamism
Dragoste: Evita confruntarile cu persoana iubita, deoarece este o luna in care te vei simti mai tensionata si mai energica decat de obicei, asa ca vei avea tendinta de a-i reprosa partenerului orice greseala neinsemnata. Invata sa accepti defectele celorlalti si sa le apreciezi mai mult calitatile!
Bani: Profita de toata energia pe care o vei simti din plin in luna noiembrie pentru a incepe proiecte noi si a gasi noi surse de finantare. Esti una dintre rasfatatele zodiacului in acest moment, asa ca vei castiga mai mult decat de obicei, in special daca vei investi timp pentru a realiza ceva de calitate.
Sanatate: Ambianta astrala pozitiva iti va aduce stabilitate si, in cazul in care suferi de o boala, aceasta are toate sansele de ameliorare. Invata sa-ti descarci tensiunea interioara deosebita si te vei simti cat se poate de bine!
Sfaturi pentru noiembrie: Lasa deoparte seriozitatea, cel putin in aceasta perioada, si invata sa razi, sa spui bancuri, sa intretii o atmosfera placuta. Daca nu esti deja, poti invata sa fii sufletul petrecerii si, cu siguranta, te vei bucura de simpatia tuturor!
Horoscopul lunii SEPTEMBRIE: Momentul prielnic pentru luarea unor decizii importante

Click aici pentru a te abona la Horoscopul Kudika si pentru a primi in fiecare dimineata previziunile astrale pentru zodia ta.

Astrologie: Horoscopul lunii decembrie pentru fiecare zodie

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: