Rac
Cuvintele cheie ale lunii: romantism, creativitate, joaca
Dragoste: Ai trecut printr-o perioada destul de tensionata, de nervozitate mai crescuta decat in mod normal, insa lucrurile se vor linisti luna aceasta. Este momentul sa te revansezi pentru scenele pe care le-ai facut iubitului, pentru ca te vei simti romantica si jucausa: redescopera placerile iubirii, exploreaza, fii curajoasa!
Bani: Cel mai bine ar fi ca in aceasta luna sa economisesti si sa nu te aventurezi in niciun fel. Nu face cheltuieli sau investitii majore, deoarece, pentru acelea, vor veni alte momente mai favorabile din punct de vedere astrologic.
Sanatate: Tendinta de a fi foarte nervoasa nu a disparut complet, asa ca incearca pe cat posibil sa eviti substantele excitante – tutun, cofeina in exces, mancaruri foarte condimentate.
Sfaturi pentru noiembrie: Lasa la o parte timiditatea si modestia si arata celor din jur ceea ce simti cu adevarat pentru ei! Fie ca ai pastrat o relatie care nu te mai satisface demult si te gandesti sa-i pui capat, fie ca vrei sa te apropii de o persoana pe care ai pus ochii de ceva vreme, treci la actiune!
Horoscopul lunii SEPTEMBRIE: Momentul prielnic pentru luarea unor decizii importante

Click aici pentru a te abona la Horoscopul Kudika si pentru a primi in fiecare dimineata previziunile astrale pentru zodia ta.

Astrologie: Horoscopul lunii decembrie pentru fiecare zodie

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: