Leu
Cuvintele cheie ale lunii: familie, casa
Dragoste: O perioada bunicica din punct de vedere amoros, insa trebuie sa inveti sa te deschizi ceva mai mult si sa nu mai dramatizezi micile incidente. Exista in preajma ta un personaj deosebit de interesant, pe care insa il eviti cu toata puterea, fie ca iti dai sau nu seama de acest lucru.
Bani: Nimeni nu va veni vreodata sa iti ofere, pur si simplu, banii de care ai atata nevoie, cu toate ca toti visam la acest lucru. Simti ca bugetul actual nu mai este suficient, insa cel putin este sigur, datorita influentelor pozitive ale lui Pluton.
Sanatate: Starea ta de sanatate are o legatura foarte stransa cu starea ta mentala, datorita preponderentei mercuriene de pe harta Leului in luna noiembrie. Odihna, relaxarea, somnul de 8 ore – iata cateva dintre cheile starii de bine!
Sfaturi pentru noiembrie: Luna aceasta, concentreaza-te pe familie. Poate vei descoperi ca poti purta o conversatie ce te va inspira cu un anumit membru al familiei sau poate, pur si simplu, te vei multumi si cu o redecorare a casei.
Horoscopul lunii SEPTEMBRIE: Momentul prielnic pentru luarea unor decizii importante

Click aici pentru a te abona la Horoscopul Kudika si pentru a primi in fiecare dimineata previziunile astrale pentru zodia ta.

Astrologie: Horoscopul lunii decembrie pentru fiecare zodie

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: