Setari Cookie-uri

Horoscopul complet pentru August 2014

Luna august a anului 2014 vine cu multe surprize pentru fiecare dintre noi! Descopera si tu ce ti-au pregatit astrele!

Horoscopul lunii august: Rac

Racii se asaza la casa lor daca nu au facut-o pana acum sau vor incerca sa isi stabilizeze relatile pentru a ajunge la un echilibru in viata sentimentala. Pretentiile revin in limitele normale si ceea ce ofera este exact ceea ce primesc. Luna august se anunta una plina de iubire si pasiune.

Pe plan profesional, numai de bine. Odata cu luna august incepe o perioada extrem de benefica pentru nativii acestei zodii. Banii se fac mult mai usor ca pana acum, iar proiectele ce vin se declara un succes garantat.

Si sanatatea este in limitele normale, ba chiar tind spre foarte bine, ceea ce nu poate fi decat un motiv de bucurie.

Horoscopul lunii august: Leu

Incepand cu luna august si inca un an de zile de acum inainte dragostea pluteste in aer pentru nativii acestei zodii. Urmeaza zile pasonale pline de romantism, aventuri amoroase si dragoste sincera.

Citește și:

August vine cu forte proaspete la locul de munca si cu o dorinta incredibila de munca si de afirmare profesionala. Cariera ta poate cunoaste o ascensiune frumoasa pe parcursul acestei luni. Poate fi vorba chiar despre o promovare importanta.

Starea de sanatate este si ea foarte buna si te ajuta sa duci la bun sfarsit tot ceea ce ti-ai propus pentru luna aceasta si pentru vara acestui an.

Horoscopul lunii august: Fecioara

Luna august debuteaza cu un spirit de aventura deosbeit de dezvoltat, cu intalniri intre prieteni, petreceri si aventuri memorabile. De aici se va naste o frumoasa poveste de dragoste asa ca nu refuza nicio invitatie si nicio escapade vara aceasta.

In ceea ce priveste partea profesionala, miroase a vacanta si nu prea mai ai aceeasi energie ca pana acum. O lasi mai moale acum pe final de vara pentrua reveni cu forte proaspete in toamna si bine faci!

Citește și:

Ai nevoie de odihna pentru ca atata distractie isi spune cuvantul si ajungi sa te epuizezi daca nu reusestiu sa dormi din cand in cand.

Vizionare placuta


Kudika
30 Iulie 2014
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc