Setari Cookie-uri

Horoscopul complet pentru August 2014

Luna august a anului 2014 vine cu multe surprize pentru fiecare dintre noi! Descopera si tu ce ti-au pregatit astrele!

Horoscop lunar: Capricorn

Treci printr-o perioada benefica in ceea ce priveste dragostea si cand spun asta ma refer la noptile romantice care vor urma, la momentele pline de iubire si senzualitate. Luna august 2014 este luna iubirii pentru tine si persoana iubita.

Chiar inainte de o vacanta mult asteptata ai parte de cateva castiguri suplimentare ce cu siguranta iti vor prinde de minune si se potrivesc perfect cu planurile tale.

Te confrunti cu o usoara stare de oboseala care se poate dezinstala daca reusesti sa te odihnesti mai mult si sa acumulezi mai multa energie.

Horoscop lunar: Varsator

Luna august 2014 vine cu multe impliniri in viata sentimentala a nativilor nascuti in zodia varsatorului. Pentru unii se aud chiar clopote de nunta, iar pentru altii este rost de relatii serioase sau aventuri fierbinti de-o vara.

Din punct de vedere profesional este o luna plina de ambitii, plina de proiecte noi si multa munca. Datorita acestor lucruri, cand se vor calma spiritele si totul o sa revina la normal, se vor culege si roadele acestei luni zbuciumate.

Citește și:

Sanatatea traverseaza o perioada foarte buna asa ca profita cat mai poti!

Horoscop lunar: Pesti

Pentru pesti, luna august 2014 va fi pasionala, plina de iubire si de clipe minunate petrecute alaturi de persoana iubita. Se poate intampla ca printre colegii de la birou sa se intrezareasca un aer ceva mai dragastos care sa se concretizeze cu o relatie frumoasa.

Ar fi bine sa nu iti planifici vacanta in luna august pentru ca se intrevad cateva castiguri suplimentare daca muncesti un pic mai mult decat de obicei si iti dai interesul pentru noile proiecte ce asteapta sa fie fructificate.

Nu ar strica un control medical de rutina ca sa fii la curent cu ceea ce se intampla in interiorul organismului tau.

foto prima pagina: machiaj impresionant, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
30 Iulie 2014
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc