Setari Cookie-uri

Astrologie: Horoscopul Hawaian pentru toate zodiile

Afla si tu ce zodie esti in horoscopul hawaian!

Hilinaehu - Leu

Acest semn de foc are mari calitati de conducator asa cum il recomanda si zodia. Dau adesea dovada de siguranta de sine, generozitate si uneori o creativitate usor atipica si neinteleasa de toata lumea.

Persoanele nascute in aceasta zodie isi doresc foarte mult sa iasa in evident de cate ori au ocazia si sa fie mereu in centrul atentiei pentru a se simti in largul lor. Pot dezvolta o aroganta iesita din comun in anumite situatii.

Mahoe Mua - Fecioara

Mahoe Mua au puteri vindecatoare si adesea fac o cariera din acest har cu care s-au nascut. Sunt firi meticuloase si preocupate de aspectul casei lor si de gustul mancarurilor pe care il prepara pentru ca vor ca intotdeauna sa faca impresie buna si sa nu fie prinsi pe picior gresit niciodata.

Isi doersc foarte mult sa se simta utili si sa realizeze in viata tot ceea ce si-au propus pentru a simti ca si-au atins scopul pe pamanat.

Citește și:

Mahoe Hope - Balanta

Mahoe Hope sunt foarte activi fiind un semn pozitiv cu predispozitii feminine. Au un farmec aparte datorat diplomatiei si personalitati impresionante de care dau dovada si pe care si le perfectioneaza de-a lungul vietii.

Tot ceea ce isi doresc este sa aiba o casnicie implinita, o familie fericita si o cariera de succes in domeniul in care doresc sa activeze. Tind sa nu respecte regulile si normele impuse daca nu sunt de acord cu ele.

Ikuwa - Scorpion

Ikuwa cauta stabilitate pentru ca sunt personae fidele si asteapta acelasi lucru si de la cei din jur mai ales de la partenerul de viata. Sunt firi curajoase care vor sa transforme totul in jur astfel incat sa isi creeze propriul confort.

Adesea pot deveni gelosi si destul de razbunatori daca cineva le incalca regulile si nu ii respecta.

Vizionare placuta


Kudika
6 August 2014
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc