Setari Cookie-uri

Astrologie: Horoscopul Hawaian pentru toate zodiile

Afla si tu ce zodie esti in horoscopul hawaian!

Welehu - Sagetator

Sunt unii dintre cei mai corecti nativi si au puterea si abilitatea de a apara adevarul si de a face dreptate ori de cate ori simt ca este nevoie. Nu ezita sa intervina atunci cand vad ca lucrurile incep sa devina suspicioase.

Au intotdeauna planuri mari de viitor si intotdeauna se gandesc ce si cum sa faca pentru a-si depasi conditia. Cel mai bun lucru este ca de fiecare data cand isi propun ceva reusesc sa duca lucrurile la bun sfarsit.

Makalii - Capricorn

Makalii sunt rabdatori si foarte buni organizatori astfel incat sunt profesionisti indiferent de domeniul in care isi desfasoara activitatea si de situatiile pe care le intampina. Stiu sa isi stabileasca prioritatile astfel incat sa isi eficientizeze metoda de lucru.

Pentru a se simti confortabil makalii au nevoie de o pozitie de conducere indiferent ca este vorba de job sau de relatiile interpersonale.

Citește și:

Kaelo - Varsator

Nimeni nu poate intelege notiunile abstracte mai bine si mai eficient decat cei nascuti in zodia kaelo care au o capacitate de comunicare foarte bine dezvoltata.

Sunt atrasi de tot ceea ce este nou, vor sa experimenteze cat mai multe lucruri, sa cunoasca cat mai multi oameni, sa promoveze ceea ce invata si ceea ce este nou. In acelasi timp sunt persoane sufletiste ce au nevoie de stabilitate sentimentala.

Kaulua - Pesti

Kaulua au o sensibilitate foarte bine dezvoltata si un altruism iesit din comun. De aseemnea ei pot dezvolta o capacitate extrasenzoriale cu care pot activa in diverse domenii suficient de abstracte pentru ceilalti nativi ai zodiacului.

Se adapteaza usor oricaror situatii si oricarui anturaj pentru ca sunt foarte sociabili si toleranti.

foto prima pagina: femeie in Hawaii, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
6 August 2014
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc