Compatibilitatea sexuala este un lucru primordial intr-o relatie. Aceasta contribuie la o consolidare mult mai buna a sentimentelor, la o comunicare eficienta, la o relatie fericita si la implinirea pe care o cautam atat de mult.

Compatibilitatea sexuala se poate calcula si dupa zodiile in care se afla cei doi parteneri. Dupa cateva cautari, am indraznit sa realizez un top al celor 5 cupluri super-compatibile sexual.

foto: cuplu senzual, Shutterstock

Compatibilitate zodii: Berbec - Leu

Ambele zodii au un libido foarte ridicat si sunt foarte pasionale in pat. Ies scantei de fiecare data si nu au cum sa renunte unul la celalalat fiind cel mai reusit cuplu din punct de vedere sexual.

Isi indeplinesc reciproc fanteziile pentru ca sunt foarte deschisi unul cu celalat si nu ezita sa incerce mereu lucruri noi nefiind adeptii monotoniei si a rutinei neplacute. Ambele zodii vor sa conduca in pat si din cand in cand se lasa cu scantei puternice.

Citeste si Horoscop vedic: potentialul sexual al zodiei tale

Compatibilitate zodii: Taur - Sagetator

Sunt doua zodii viguroase si pasionale ceea ce le face sa se inteleaga de minune in pat si sa isi satisfaca reciprc nevoile si placerile. Sunt intotdeauna deschisi catre tot ceea ce inseamna nou si aventura in materie de sex asa ca se vor intelege perfect din acest punct de vedere.

Punctul lor forte este pasiunea impletita cu senzualitatea de care dou dovada de fiecare data cand se incinge atmosfera si partidele de sex devin memorabile.

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: