Setari Cookie-uri

Horoscopul compatibilităților: 3 perechi care fac cele mai puternice și imprevizibile cupluri

Compatibilitatea zodiacală este de multe ori verificată de către partenerii care întră sau se află deja într-un cuplu. Pe de altă parte, știm deja că nu există zodii incompatibile. Și totuși, la ce ne referim când spunem că doi nativi sunt compatibili? Ei bine, compatibilitatea între zodii se referă la ușurința cu care cei doi nativi ar putea construi o relație de cuplu, ușurința cu care se înțeleg, comunică și își rezolvă problemele. Nativii compatibili sunt susținuți astral să dezvolte relații puternice, stabile, de durată, relații frumoase și echilibrate.

Vă prezentăm 3 cupluri ale zodiacului care dezvoltă cele mai puternice și imprevizibile relații.

Compatibilitate zodii: Vărsător – Fecioară

Despre Vărsători știm deja că sunt foarte imprevizibili, rebeli și greu de uitat, prieteni de suflet și totodată responsabili, persoane intelectuale și cu un caracter aparte. Dar Fecioarele? Deși la o primă vedere am crede că această zodie meticuloasă, perfecționistă și intelectuală ar fi ușor de intuit în acțiunile sale, ai bine și Fecioarele sunt firi cumva rebele, dar aveau nevoie de un Vărsător să prindă aripi.

Raționali și intelectuali, învăluiți de mister, obiectivi și cerebrali, cei doi nativi se vor simți cu siguranță atrași unul de celălalt. Au multe subiecte în comun și valori în viață asemănătoare, iubesc să descopere, au principii etice puternice și sunt altruiști.

Citește și:

compatibilitate zodii varsator fecioara Foto: By George Rudy/shutterstock.com

Pe cât se potrivesc în multe aspecte, pe atât sunt de diferiți în altele. În acestea din urmă se completează perfect și învață unul de la celălalt. Fecioarele învață de la Vărsători să spună NU, învață să se lase furați de val și de moment, să zâmbească des și să prețuiască prietenia și oamenii, dincolo de dezamăgiri. Învață că ei au puterea de a schimba lumea, la nivel mai mic sau mai mare, că cele mai importante decizii țin de individ.

Vărsătorii învață de la Fecioare să nu mai uite repede scopul unei acțiuni, să nu se mai piardă pe drumul reușitei, să își folosească eficient resursele și să investească și în ei.

Ca și cuplu, cei doi nativi se înțeleg minunat, dacă au direcții relativ comune în viață. Pot contrui o familie puternică, bazată pe respect, dragoste și empatie, pot face o bună echipa în afaceri și își vor deveni părinți extraordinari. Ei pot construi acel cuplu în care vedem partenerii îmbătrânind împreună și făcând tot felul de năzbâtii chiar și la onorabile vârste.

Citește și:

Foto articol: By chairoij/shutterstock.com

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc