Setari Cookie-uri

Horoscopul compatibilităților: 3 perechi care fac cele mai puternice și imprevizibile cupluri

Compatibilitatea zodiacală este de multe ori verificată de către partenerii care întră sau se află deja într-un cuplu. Pe de altă parte, știm deja că nu există zodii incompatibile. Și totuși, la ce ne referim când spunem că doi nativi sunt compatibili? Ei bine, compatibilitatea între zodii se referă la ușurința cu care cei doi nativi ar putea construi o relație de cuplu, ușurința cu care se înțeleg, comunică și își rezolvă problemele. Nativii compatibili sunt susținuți astral să dezvolte relații puternice, stabile, de durată, relații frumoase și echilibrate.

Compatibilitate zodii: Berbec – Săgetător

Acest cuplu este menit astral să reziste, este încununat cu noroc în tot ceea ce fac și își propun, este ocrotit de astre și avantajat.

Cuplul Berbec-Săgetător este unul puternic, strident chiar, ce iese din tiparele obișnuite, cu țeluri poate ciudate, dar care îi fac fericiți pe nativi. Ei construiesc acel cuplu care trăiește altfel, poate într-o casă la mare sau într-o rulotă mereu pe drumuri ori îi găsim în funcții de conducere, mereu puși pe fapte mari, cu proiecte absolut impresionante. Împreună devin rebeli și liberi, prind curaj să facă în viață ceea ce își doresc cu adevărat, oricât de nemaîntâlnit ar fi.

Se susțin unul pe celălalt și se înțeleg dincolo de cuvinte, iubesc aventura și literatura deopotrivă, iar în dormitor se înțeleg de minune și, am putea spune, nu se vor plictisi niciodată.

Citește și:

În ceea ce privește certurile, probabil că sunt foarte aprinse, dar împăcarea vine imediat. În plus, găsesc rar motive de ceartă, de cele mai multe ori pot fi cauzate de gelozie. Da, gelozie, pentru că Săgetătorul nu își alege atent cuvintele sau reacțiile și poate stârni furia partenerului.

compatibilitate zodii berbec sagetator Foto: By Song_about_summer/shutterstock.com

În ceea ce privește libertatea în cuplu, ambii nativi vor ști să își acorde spațiu atunci când va fi nevoie, au încredere unul în celălalt și se susțin reciproc în proiecte.

Ca familie, pot face un cuplu destul de diferit, pot alege să aibă mulți copii de exemplu, să trăiască în natură, în tot cazul, vor căuta acel stil de viață care să le aducă cu adevărat fericirea și împlinirea până la adânci bătrâneți.

Citește și:

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc