Setari Cookie-uri

Horoscopul compatibilităților: 3 perechi care fac cele mai puternice și imprevizibile cupluri

Compatibilitatea zodiacală este de multe ori verificată de către partenerii care întră sau se află deja într-un cuplu. Pe de altă parte, știm deja că nu există zodii incompatibile. Și totuși, la ce ne referim când spunem că doi nativi sunt compatibili? Ei bine, compatibilitatea între zodii se referă la ușurința cu care cei doi nativi ar putea construi o relație de cuplu, ușurința cu care se înțeleg, comunică și își rezolvă problemele. Nativii compatibili sunt susținuți astral să dezvolte relații puternice, stabile, de durată, relații frumoase și echilibrate.

Compatibilitate zodii: Gemeni- Balanță

Acest cuplu este demn de iubiri ca în filme. Toul se trăiește intens în relația celor doi nativi de aer, sunt romantici, comunicativi, extrovertiți, ușor impulsivi și totodată echilibrați, cu un umor aparte.

Gemenii și Balanțele se înțeleg aproape intuitiv, se simt unul pe celălalt, dincolo de cuvinte și priviri, se respectă reciproc și mai ales se admiră unul pe celălalt. Ei formează acele cupluri în care partenerii efectiv se sorb din priviri, se caută, se au unul pe celălalt și se simt bine unul cu celălalt.

Vor caută să aibă multe activități comune, și chiar vor avea, căci împart cam acevleasi valori și stil de viață. Pur și simplu vor simți că au fost făcuți unul pentru celălalt, că și-au găsit jumătatea care îi completează și care le aduce plusul de care aveau nevoie în viață pentru a se simți cu adevărat împliniți.

Citește și:

compatibilitate zodii balanta gemeni Foto: By 4 PM production/shutterstock.com

Intelectuali, extrovertiți și emotivi, ușor impulsivi, cei doi nativi nu vor lăsa ca tensiunile și frustrările să se acumuleze în relație, pentru că pur și simplu nu se pot abține să nu spună ce simt, când simt. Așadar problemele lor se vor rezolva de multe ori imediat ce apar, pe loc, dându-și spațiu unul celuilalt și comunicând cu respect și luare-aminte. Ambii parteneri sunt dispuși să găsească rezolvare pentru problemele lor și chiar vor pune în practică soluțiile stabilite, astfel încât, cu fiecare zi petrecută împreună, cuplul devine tot mai puternic, cu conexiuni tot mai profunde.

Ca familie, trăiesc intens viața de cuplu și nu se mai satură unul de celălalt. Își cresc cu dragoste copiii, în armonie și le oferă multe experiențe, pentru că ambii parteneri sunt dornici să iasă din casă, să călătorească, să descopere noi locații. Probabil că și copiii lor vor avea mulți prieteni.

Citește și:

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc