Setari Cookie-uri

Astrologie: Horoscopul sirenelor

Inainte fiecare om pleca pe mare pentru c asa se obisnuia. de asemenea, se spune ca fiecare dintre acesti oameni aveau cate o sirena ocrotitoare ce ii pazea de furtuni si dezastre maritime. Horoscopul sirenelor de dezvaluie cateva secrete despre fiecare zodie in parte!

Dylan Eil Ton - Rac

Numele acestui siren inseamna "cel de-al doilea nascut" si este considerat unul dintre zeii valurilor. Este un zeu puternic si indestructibil precum piatra imensa ce ii poarta numele.

Chiar daca este considerat unul dintre cei mai puternici zei ai valurilor, Dylan Eil Ton ascunde sub aceasta masca un temperament sensibil, o tenacitate extraordinara si o nevoie continua de a avea grija de cineva.

Citeste si Astrologie: Horoscopul Hawaian pentru toate zodiile

Grannus - Leu

Grannus este sirenul apelor termane si al celor minerale el avand grija de proprietatile curative si de beneficiile acestora. De aici putem spune ca era unul dintre zeii buni, unul dintre ocrotitorii cei mai importanti.

Fiind zeu peste doua tipuri de ape, Grannus avea abilitati extraordinare de conducator si era un lider inascut. Era un zeu sigur pe sine, creativ si generos cu ceilalti.

Citește și:

foto: sirena frumoasa, Shutterstock

Lir - Fecioara

Lir se traduce "mare" in irlandeza veche si este un siren ce reprezinta una dintre zeitatile marii. In acelasi timp era unul dintre cei mai populari sireni de atunci si unul dintre cei mai frumosi reusind sa cucereasca orice sirena intalnea.

Lir avea in acelasi timp si puteri vindecatoare, era un zeu meticulous si cu o capacitate de analiza foarte bine dezvoltata ceea ce il ajuta foarte mult la realizarea tratamentelor ce le oferea celor nevoiasi.

Llyr - Balanta

Sirenul Llyr a iubit foarte mult copiii, de aceea a avut trei pe care i-a iubit ca pe ochii din cap si le-a fost alaturi pana in ultimele clipe educandu-i si invatandu-i sa faca bine si sa ii ajute pe cei din jur.

Llyr era un barbat cu un farmec aparte ce reusea sa atraga numeroase femei in jurul sau insa el era devotat familie si nu ii placea sa incalce regulile nescrise ale acesteia. Era un barbat diplomat ce reusea sa gestioneze perfect orice situatie.

Citește și:

Citeste si Horoscopul ingerilor

Vizionare placuta


Kudika
25 August 2014
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc