Setari Cookie-uri

Astrologie: Horoscopul sirenelor

Inainte fiecare om pleca pe mare pentru c asa se obisnuia. de asemenea, se spune ca fiecare dintre acesti oameni aveau cate o sirena ocrotitoare ce ii pazea de furtuni si dezastre maritime. Horoscopul sirenelor de dezvaluie cateva secrete despre fiecare zodie in parte!

Mannannan mac Lir - Scorpion

Fiul lui Lir, Mannannan este unul dintre sirenii cei mai cunoscuti si cei mai populari ai marilor fiind si cel care ocroteste marile de tot ceea ce le poate dauna atat apelor cat si vietatilor ce traiesc in ape.

Aseamena tatalui sau, Mannannan era un siren curajos, loial si foarte hotarat de fiecare data cand trebuia sa ia cate o decizie importanta si vitala in acelasi timp.

Nodens - Sagetator

Nodens este un alt siren considerat o zeitate importanta a marilor si a puterilor vindecatoare de care a dat dovada pe parcurs. Generozitatea cu care ii ajuta pe cei din jur l-au facut sa fie unul dintre cei mai populari zei ai marilor.

Nodens era inzestrat cu o viziune diferita si aparte asupra lumii si asupra a tot ceea ce il incojura reusind sa gaseasca explicatii surprinzatoare de cele mai multe ori pentru lucruri cat se poate de banale.

Citește și:

Sinann - Capricorn

Sinann este sirenul zeu al raului Shannon, cel mai lung rau din Irlanda. In acelasi timp este unul dintre cei mai octotitori zei ai raurilor reusind sa apere cu stoicism raul care i-a fost oferit de catre cei mai inalti zei ai apelor.

Sinann are simtul datoriei parca innascut si o capacitate de organizare foarte eficienta ceea ce il face cel mai bun siren ocrotitor.

Citeste si Astrologie: Horoscopul totemic

Sequana - Varsator

Sirena zeita a raului Seine este reprezentata de catre o statuie din bronz cu o diadema delicata pe cap. Sirena veghea asupra raului precum asupra propriilor sai copii, drept rasplata a primit aceasta statuie despre care va vorbeam mai devreme.

Pe langa nevoia de ocrotire, Sequana avea o capacitate intelectuala deosebita la care multi dintre cei apropiati apelau atunci cand aveau nevoie de ajutor. Intelegea foarte bine notiunile abstracte si le gestiona cum nimenui altcineva nu o facea.

Citește și:

Ikatere - Pesti

Ikatere este zeul pestilor si al tuturor creaturilor marii. Este fiul lui Punga, nepotul lui Tangaroa unii dintre cei mai mari zei ai apelor. Ikatere este un zeu puternic, un zeu ce lupta intotdeauna pentru deptate si pentru cei de langa el.

Dintre calitatile acestui zeu amintim sensibilitatea, altruismul si capacitatile extrasenzoriale pe care le dezvolta de-a lungul timpului.

foto prima pagina: sirena, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
25 August 2014
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc