Setari Cookie-uri

Horoscopul pe bune si nebune pentru sceptici

Cel mai sincer horoscop al defectelor pentru fiecare zodie

Rac

Daca iti plac oamenii care plang fara motive reale si care au un orgoliu atat de mare incat se impiedica de el prin casa, ia-ti un Rac. Nu conteaza ca argumentele tale sunt solide sau ca ai pareri foarte bine fondate. Daca acestea contravin logicii alambicate a acestui nativ, nu o vei scoate la capat sub nicio forma. Se bazeaza foarte mult pe emotii si este un as in santajul sentimental.

Nici dupa munca nu se da in vant si stie sa gaseasca motive pentru care nu ii place la job. Il doare maseaua, e curent in birou, cafeaua se raceste foarte rebede. Chitibusar, posesiv si plangacios, vesnic nemultumit si fara realizari notabile, Racul este foarte mandru de el, uneori de-a dreptul narcisist si are nevoie permanenta de atentie.

Leu

De ce sa te legi la cap fara sa te doara? De regula, nativul in Leu este la fel de sensibil ca cel in Rac dar spre deosebire de acesta, Leul nu se va pune pe plans ci va tranti si bufni in toata casa, fara sa spuna exact ce il doare.

Citește și:

Atunci cand prinde ura pe cineva, nu va depasi niciodata momentul. Poate uita motivul ranchiunii, dar de sentiment nu va scapa. Iar toate aceste lucruri se intampla din cauza orgoliului nemasurat. Atat timp cat nu i se pare ca il calci pe coada, poate fi cel mai placut om din lume. La primul semn ca nu va iesi ca el, este in stare sa dezlantuie iadul doar pentru ca vrea si poate.

Fecioara

Nativul in acesta zodie este partenerul ideal daca vrei pe cineva care sa te plictiseasca pana la moarte cu planuri, liste si tabele. Pentru prima intalnire, are deja cu siguranta o lista de activitati pe care trebuie musai sa le bifeze. Nu ii plac surprizele, nici macar cu ocazia zilei de nastere si nici nu isi asuma riscuri.

Casa in care locuieste este luna de curatenie, sifonierul este organizat pe culori si departamente iar daca il intrebi ce va face in ziua x peste 6 luni, cel mai probabil iti va raspunde in detaliu, minut cu minut. Faptul ca este un nativ atat de organizat are avantaje, cu siguranta. Nu isi pierde capul niciodata si ar putea sa conduca de unul singur macar un orasel mic.

Citește și:

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc