Setari Cookie-uri

Horoscopul pe bune si nebune pentru sceptici

Cel mai sincer horoscop al defectelor pentru fiecare zodie

Capricorn

In fiecare dimineata, Capricornul se trezeste decis sa cucereasca lumea. Si daca n-ar fi un nativ atat de snob, i-ar iesi acest lucru. Insa cel nascut sub acest semn este mai ocupat sa demonstreze ca este mai bun decat toti cei din jurul sau, indiferent de domeniu. S-a nascut competitiv si va muri astfel, probabil mult mai tarziu decat toti ceilalti ca sa demonstreze ca el este in fruntea clasamentului.

Nu este cea mai sociabila persoana din lume si ii alege pe cei din jurul sau dupa standarde intelese doar de el. Desi are nevoie sa fie stimulat intelectual, va tine pe langa el oameni care nu se ridica la acest statut, doar ca sa iasa in evidenta in zilele lui mai proaste.

Varsator

Acestui nativ ii place sa creada despre sine ca are o personalitate unica si va incerca sa demonstreze tuturor acest lucru. Uneori, poate depune atat de mult efort in acest sens incat n-ar fi o premiera daca i se spune ca e sarit de pe fix.

Citește și:

Cu siguranta este o persoana creativa si are o imaginatie bogata dar uneori, ar fi mult mai putin obositor pentru cei din jur daca nu ar face atat de multa parada de talentele lor.

Pesti

Cel nascut in acest semn este in stare sa se indragosteasca de oricine, daca ii acorda suficienta atentie. Si un Peste are nevoie, cu certitudine, de multa atentie. Oricat de inteligent ar fi, nativul acestei zodii este foarte nesigur pe el. Isi poate ascunde acest neajuns in spatele unei atitudini foarte agresive dar nu este o regula.

In dragoste, trec prin fiecare cliseu romantic pe care l-ai vazut in filme si le pune in aplicare cu un patetism induiosator.

foto prima pagina shutterstock cuplu amuzant

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc