Setari Cookie-uri

Horoscopul pe bune si nebune pentru sceptici

Cel mai sincer horoscop al defectelor pentru fiecare zodie

Balanta

Faceti loc pentru Maiestatea sa, Balanta! Toate cele i se cuvin acestui nativ pentru simplul fapt ca ne binecuvanteaza cu prezenta sa pe pamant, printre muritorii de rand.

Cel nascut in Balanta tine foarte mult la aspectul fizic si este o persoana foarte ingrijita, cu o prezenta placuta. Din pacate si indiferent de parerea exagerat de buna pe care o are despre sine, este un individ banal si mediocru. Nu straluceste prin inventivitate si nici nu este foarte original. In schimb, este un executant bun si rapid care isi duce sarcinile pana la capat. In mod superficial, desigur, dar le finalizeaza.

Scorpion

Cel nascut in semnul Scoprionului are ceva material genetic de dictator. Altfel e greu de explicat atitudinea dominatoare pe care o are in fiecare asoect al vietii sale. Poate fi absolut despotic si face acest lucru cu zambetul pe buze. Daca ar fi dupa el, toata lumea ar trai dupa un regim militar si ar sta drepti la comanda!

Citește și:

Atunci cand loveste de un caracter mai puternic decat al lui, este agresivitatea pasiva pe doua picioare. De regula este un individ extrem de inteligent si parsiv, care stie cum sa isi traga intotdeauna spuza pe turta lui. Din punct de vedere sexual, este foarte activ si stie exact ce face. De aceea, in patul Scorpionul e multa aglomeratie. In ceea ce privesete relatiile de prietenie, este loial si poate fi capabil sa te scape basma curata si daca omori pe cineva.

Sagetator

In mintea lui, nativul acestei zodii este un conducator innascut si muntii se misca din loc dupa bunul sau plac. Partea proasta: este complet gresit. Partea buna: are suficienta imaginatie incat sa isi inchipuie un astfel de lucru. Ca sa faci treaba buna cu un Arcas, trebuie sa stii cum sa il motivezi pentru ca potential are din plin.

De aceea, nu ii spune niciodata ca TREBUIE sa faca ceva, mai ales daca nu ii place. Fa-l sa creada ca toate cele sunt din prorpie initiativa si sunt niste idei geniale care trebuie consemnate intr-o carte de intelepciune si transmise generatiei care va sa vie.

Citește și:

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc