Setari Cookie-uri

Astrologie: Horoscopul dragostei pentru luna septembrie

Afla ce ti-au pregatit astrele in ceea ce priveste dragostea la inceput de toamna!

Horoscopul Dragostei: Leu

In luna septembrie nu se inregistreaza schimbari majore in reatia de cuplu sau in general in sectorul acesta al iubirii si al relatiilor amoroase. Linistea este la locul ei si nu se vor inregistra evenimente deosebite, insa spre finalul lunii se poate intampla ceva surprinzator in acest sens, poate o iubire mai veche sau cineva special revine in viata ta.

Comunicarea cu partenerul este pe drumul cel bun si o sa ajungeti sa va intelegeti mult mai bine decat inainte lucru ce va contribui la buna functionare a relatiei voastre.

foto: cuplu tineri indragostiti, Shutterstock

Horoscopul Dragostei: Fecioara

Pentru fecioare se anunta o perioda prospera in ceea ce priveste dragostea si sporeste nevoia de afectiune si de tandrete din partea partenerului. Vestea buna este ca luna septembrie este presarata cu clipe romantice si momente deosebite pe care o sa le petreceti in doi.

Citește și:

Isi fac loc si cateva propuneri indecente ce vor condimenta viata de cuplu si vei accepta orice provocare cu toata deschiderea.

Horoscopul Dragostei: Balanta

Balantele prefera ca in luna septembrie sa isi tina povestea de dragoste departe de ochii lumii si sa nu isi exprime trairile si emotiile in public. Aleg sa fie mai rezervate si sa petreaca momente intime alaturi de persoana iubita.

Este o luna benefica plimbariulor romantice, vacantelor in doi, declaratiilor de dragoste si de ce nu, stabilirea unor planuri de viitor promitatoare.

Citeste si Astrologie de dormitor: 5 cupluri super-compatibile sexual

Horoscopul Dragostei: Scorpion

Perspectivele vietii amoroase sunt din ce in ce mai promitatoare si lucrurile tind sa evolueze rapid iar nativii zodiei scorpion se lasa purtati de val asa cum nu au facut-o niciodata pana acum. Este o perioada fara prea multe batai de cap in care toate lucrurile decurg perfect.

Citește și:

Accentul se pune pe zilele petrecute in doi, in intimitatea casei sau in locuri retrase unde cuplurile sunt ferite de privirile uneori invidioase ale celorlalti.

Vizionare placuta


Kudika
3 Septembrie 2014
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc