Setari Cookie-uri

Astrologie: Horoscopul dragostei pentru luna septembrie

Afla ce ti-au pregatit astrele in ceea ce priveste dragostea la inceput de toamna!

Horoscop dragoste: Sagetator

Viata de cuplu este in centrul atentiei in luna septembrie pentru ca Venus se afla in casa dragostei si isi aduna toate fortele pentru ca viata ta amoroasa sa se imbunatateasca rapid in aceasta prima luna de toamna.

Comunicarea este unul dintre punctele forte ale relatiei si activitatile de cuplu se intensifica in aceasta luna reusind sa restabiliti legatura speciala.

Citeste si Numerologie: Ce spune numarul cuplului despre relatia voastra

Horoscop dragoste: Capricorn

Se poate intampla ca o legatura cu strainatatea sa aduca ceva fluturasi in stomac si sa stabilesti o legatura emotionala cu cineva de departe, o legatura ce se va dezvolta destul de frumos si de armonios insa nu este sigur ca va fi ceva de durata.

Sentimentele o iau razna si se pare ca te bucuri de aceasta perioada in care nu te intereseaza nimic si te lasi purtata de sentimente.

Citește și:

Horoscop dragoste: Varsator

Ies la iveala lucruri misterioase in ceea ce priveste relatia de cuplu, sentimente intense, trairi nebanuite si emotii speciale. Aceste lucruri duc relatia la un alt nivel si se poate vorbi chiar despre o rochie de mireasa, un salon de nunta si alte lucruri la fel de importante.

In alta ordine de idei, este o luna decisiva pentru varsatorii implicati intr-o relatie, iar pentru ceilalti este o luna benefica din punct de vedere emotional.

Horoscop dragoste: Pesti

Soarele si Venus se afla in casa iubirii si se anunta o luna incendiara din acest punct de vedere. Sentimente intense, trairi spectaculoase, momente frumoase si clipe de neuitat alaturi de persona iubita.

Aceasta este o perioada buna pentru a reaprinde flacara iubirii si pentru a readuce in actualitate sentimente de mult uitate.

foto prima pagina: inimioara rosie, Shutterstock

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
3 Septembrie 2014
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc