Setari Cookie-uri

Astrologie: Toamna lui Neptun retrograd - cum iti afecteaza zodia

Efectele lui Neptun retrograd pentru toate zodiile

Rac

Racii sunt mai sensibili la fazele lunii decat la orice alt astru dar acest lucru nu inseamna ca Neptun nu are niciun impact in vietile lor. Cei care visau la o calatorie pana in 16 noiembrie se pot vedea nevoiti sa o amane dar au sanse bune ca aceasta sa se concretizeze dupa ce Neptun isi reia traseul obisnuit.

Ca si Gemenii, au nevoie de un stimul insa in cazul lor este vorba mai degraba de ceva la nivel vizual. Prin urmare, ar fi o idee foarte buna pentru ei sa intre intr-un domeniu nou care sa solicite acest simt sau cel putin, sa isi caute o pasiune in plus. Altfel, pe Raci ii asteapta o perioada linistita, fara schimbari majore.

Leu

Nativi acestei zodii trebuie sa fie foarte atenti la propunerile de afaceri sau cele care promit schimbari fabuloase la locul de munca. In aceasta perioada, o buna parte dintre ele pot fi simple iluzii. Banii trebuie chibzuiti foarte bine pentru ca risca sa ii rataceasca sau sa ii piarda prin investitii nefaste.

Citește și:

Nu este un moment prielnic pentru cooptarea unor noi parteneri de afaceri. Pe de cealalta parte, pentru acei nativi singuri este o perioada foarte buna pentru flirturi si relatii amoroase pasagere care nu necesita foarte multa implicare sentimentala.

Fecioara

Neptun retrograd este problematic pentru Fecioare in ceea ce priveste relatiile, atat personale cat si din mediul profesional. Nativii zodie sunt mai inchisi in ei, mai putin dispusi la compromisuri si nu simt nevoia sa comunice tot ce simt.

Partenerii de cuplu se vor arata intelegatori si nu se vad dezechilibre majore in viata sentimentala. Este posibil sa apara cate un conflict din cand in cand dar apele se vor linisti dupa 16 noiembrie.

In ceea ce priveste munca, pe Fecioare le asteapta un program foarte incarcat dar nu isi vor da interesul prea mult. Vor avea rezultate bune insa nu pe masura asteptarilor sau a potentialului.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
29 Septembrie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc