Setari Cookie-uri

Astrologie: Toamna lui Neptun retrograd - cum iti afecteaza zodia

Efectele lui Neptun retrograd pentru toate zodiile

Balanta

Persoanele nascute in aceasta zodie nu au motive sa se teama de Neptun. Sunt, poate, ceva mai visatoare ca de obicei dar acest lucru face parte din farmecul lor. Viata personala nu trece prin schimbari impresionante insa cei singuri vor avea ocazia sa faca o cucerire sau cel putin, sa flirteze cu oameni interesanti. Aceste relatii noi se vor aprofunda abia dupa 16 noiembrie.

In viata profesionala, pot primi o propunere pentru o colaborare noua pe care ar fi bine sa o accepte doar dupa ce se asigura ca dispun de toate resursele de energie necesare si mai ales ca partenerii de munca sunt persoane de incredere.

Scorpion

Daca pentru celelalte zodii, Neptun retrograd este un mic mincinos, in cazul Scorpionilor va functiona invers, in special in plan emotional. Acum vor descoperi adevarata fata a partenerului de cuplu si vor ajunge intr-un moment de cumpana in functie de ceea ce vor descoperi: fie vor pune punct definitiv unei relatii care devenise nociva, fie isi vor reaprinde pasiunea si pot duce aceasta legatura la un alt nivel. Pentru cei mai norocosi dintre Scorpioni, pot bate clopote de nunta.

Citește și:

Viata profesionala va avea un traseu multumitor si vor avea beneificii materiale mai mari decat s-au asteptat de pe urma unor proiecte mai vechi de care aproape ca au uitat.

Sagetator

Sagetatorii pot fi surprinsi in mod placut in special spre finele lunii septembrie de un castig financiar neasteptat. Poate fi vorba de un premiu sau de o mostenire substantiala. Vor avea mici probleme de sanatate si este posibil sa faca unele investigatii medicale insa cel mai probabil, toate acestea sunt acumulari de stres care vor trece repede.

Neptun aduce veti bune pentru nativii singuri. Acum vor avea ocazia sa cunoasca o persoana interesanta iar relatia poate evolua spectaculos dar cu conditia ca Sagetatorii sa nu se lasa pacaliti de aparente.

Vizionare placuta


Kudika
29 Septembrie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc