Setari Cookie-uri

Astrologie: Toamna lui Neptun retrograd - cum iti afecteaza zodia

Efectele lui Neptun retrograd pentru toate zodiile

Capricorn

Neptun retrograd va echilibra putin caracterul pragmatic al Capricornilor si ii va face sa viseze mai mult. De asemenea, se vor simti mai atrasi catre mister, filosofie sau chiar ocult. In ceea ce priveste relatiile sentimentale, apare sansa unei povesti de dragoste noi sau consolidarea unei legaturi deja existente.

In acelasi timp, apar cateva proiecte majore in viata profesionala dar pentru ca este fizic imposibil sa te ocupi de atea lucruri in acelasi timp, chiar si pentru acesti nativi ambitiosi, Capricornii vor fi nevoiti sa faca o alegere in acest sens.

Varsator

Desi se pot lovi de cateva probleme financiare minore, Varsatorii nu trec printr-o perioada neagra din acest punct de vedere. Totusi, trebuie sa fie foarte atenti daca au acte de semnat sau imprumuturi de facut. Ar fi bine sa citeasca totul cu atentie inainte de a semna ceva si sa puna intrebari acolo unde sunt nesiguri, oricat de ciudat li s-ar parea ca suna.

Citește și:

In ceea ce priveste viata amoroasa, Varsatorii se vor bucura de compania partenerului de cuplu si tot sprijinul acestuia in momente mai dificile. Este o perioada buna si pentru nativii singuri care au sansa sa descopere dragostea acolo unde se asteapta mai putin.


Pesti

Cei nascuti sub acest semn vor iesi in aceasta perioada din cochilia lor de timiditate si vor fi tentati sa incerce mai multe lucruri noi. De altfel, momentele in care Neptun este retrograd pot fi definite cu usurinta de cuvantul „noutate” in cazul nativilor in Pesti.

Pot fi tentati sa inceapa o relatie noua, sa isi schimbe locul de munca sau ceva in infatisarea lor, sa incerce experiente inedite.

Se anunta si cateva reuniuni sociale, poate o nunta sau chiar o petrecere la firma unde vor avea ocazia sa flirteze si sa faca cel putin o cucerire care, cu timpul, se poate transforma intr-o relatie stabila.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
29 Septembrie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc