Setari Cookie-uri

Astrologie: Horoscopul complet al lunii octombrie

In ceea ce priveste horoscopul lunii octombrie, acesta se concentreaza asupra relatiilor fie ele profesionale, de cuplu, familiale sau de prietenie. Se pune accent pe dezvoltarea lor, dar mai ales pe dezvoltarea profesionala cu care fiecare zodie se confrunta in luna octombrie.

Horoscop Rac: Previziuni pentru luna octombrie

Din punct de vedere al vietii amoroase lucrurile sunt linistie si nu se anunta mari schimbari. Se simte o nevoie mai mare de atentie si de tandrete decat de obieci insa nimic spectaculos. Poate fi vorba in unele cazuri si de schimbarea domiciliului catre unul comun.

Cariera profesionala este intr-o lumina favorabila si munca depusa in ultima perioada este rasplatita pe masura in aceasta luna. Rezultatele incep sa apara si superiorii sunt din ce in ce mai multumiti.

Se intrevad cateva interventii chirurgicale sau stomatologice insa totul tine de decizile pe care le luati in ceea ce priveste sanatatea.

Horoscop Leu: Previziuni pentru luna octombrie

Este o luna foarte pasionala, se poate spune ca este de fapt cea mai pasionala luna in ceea ce priveste latura amoroasa a vietii. Lucrurile merg in directia dorita si se anunta schimbari in bine in ceea ce priveste viata de cuplu si mai ales viata sexuala.

Citește și:

In luna octombrie esti orientat catre dezvoltarea unor proiecte marete ce se anunta a fi chiar unele de succes la care te gandeai de ceva vreme, unele la care o sa muncesti cu drag pentru ca in acelasi timp sunt proiecte de suflet.

Agitatia si munca in exces pot duce la oboseala si la suprasolicitare asa ca ar fi bine sa te odihnesti din cand in cand.

Horoscop Fecioara: Previziuni pentru luna octombrie

Viata amoroasa este destul de retinuta si de discreta in aceasta perioada asa ca nimic spectaculos nu pare sa se intample aici. Lucrurile sunt la fel de linistite ca si pana acum si asta intr-un fel te face sa te simti confortabil.

Sectorul financiar cunoaste o ascensiune importanta asteptata de ceva vreme care o sa atraga dupa sine si un chef de munca mult mai mare si un entuziasm vizibil. Se poate pune problema unei promovari sau a unei schimbari de domeniu.

Citește și:

Forma fizica este una de zile mari si debordezi de energie si buna dispozitie.

Vizionare placuta


Kudika
1 Octombrie 2014
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc