Setari Cookie-uri

Astrologie: Horoscopul complet al lunii octombrie

In ceea ce priveste horoscopul lunii octombrie, acesta se concentreaza asupra relatiilor fie ele profesionale, de cuplu, familiale sau de prietenie. Se pune accent pe dezvoltarea lor, dar mai ales pe dezvoltarea profesionala cu care fiecare zodie se confrunta in luna octombrie.

Horoscop octombrie 2014: Balanta

Viata sentimentala a balantelor in ceea ce priveste luna octombrie este una destul de agitata si cu evenimente neasteptate. Ba se destrama relatii, ba incep altele, ba se anunta idile pasionale care pana la urma pot duce la relatii frumoase si serioase. Cert este ca apele sunt agitate si tind sa se linisteasca abia la sfarsitul lunii.

Puterea de convingere si spiritul de initiativa aduc un succes garantat in ceea ce priveste sectorul profesional. Este o perioada solicitanta insa si rezultatele vor fi pe masura atunci cand contul in banca se rontunjeste substantial.

Este o luna stresanta lucru ce poate produce cateva afectiuni in ceea ce priveste sanatatea insa nimic ingrijorator.

Horoscop octombrie 2014: Scorpion

In plan relational lucrurile nu stralucesc, dar nici intunecate nu sunt ci se mentin constant asa ca nu este cazul de ingrijorari prea mari. Spre sfarsitul lunii este posibil sa se petreaca ceva schimbari majore, insa nimic nu este sigur asa ca mai bine nu ne grabim in a face pronosticuri.

Citește și:

Vei avea foarte multe intalniri ce au ca subiect de discutie viata profesionala si in special dezvoltarea acesteia care nu este departe de ceea ce ti-ai propus, asa ca nu imi ramane decat sa te felicit si sa iti urez succes pe mai departe.

Incearca insa sa te odihnesti mai mult si sa ai grija la alimentatie pentru a evita eventualele neplaceri.

Horoscop octombrie 2014: Sagetator

Viata de cuplu a sagetatorilor este una destul de complicata in aceasta luna, situatii agitate si aparent fara rezolvare insa totul se linisteste dupa primele doua saptamani ale lunii octombrie cand lucrurile revin la normal.

In ceea ce priveste viata profesioanala dai dovada de mult dinamism si o intuitie mult mai buna pana acum in ceea ce priveste initierea unor noi proiecte ce se aunta foarte solicitante, dar rezultatele pe masura.

Energiile sunt bune asa ca nu ai de ce sa iti faci griji in privinta sanatatii.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
1 Octombrie 2014
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc