Setari Cookie-uri

Horoscopul dragostei pentru luna martie

Horoscopul dragostei iti dezvaluie ce ti-au pregatit astrele pentru luna martie!

Rac

Perioada urmatoare este una destul de relaxata pentru nativele zodiei rac. Ele reusesc sa comunice mai bine cu partenrul de cuplu si sa isi exprime sentimentele asa cum vor si asa cum au vrut intotdeauna. Acest lucru le va ajuta sa isi imbunatateasca relatie de cuplu si sa o duca la un nivel superior pe care il asteptau de ceva timp.

Nativele singure reusesc si ele sa isi deschida orizonturile si sa isi stabileasca anumite prioritati in vederea intalnirii partenerului perfect. Acest model de organizare le va ajuta sa isi gaseasca mult mai repede persoana potrivita si sa evite eventualele neplaceri.

Leu

Incepand cu luna martie a acestui an, nativele zodiei leu traverseaza o perioada benefica in sectorul dragostei. Pasiunea este la cote maxime, comunicarea si intelegerea in cuplu sunt mai bine puse la punct ca oricand, iar momentele placute si clipele de neuitat sunt din ce in ce mai deosebite. Cu siguranta ai gasit persoana potrivita.

Citește și:

Nativele singure trec si ele printr-o perioada buna in ceea ce priveste sectorul amoros. Cu siguranta vor intalni persoane deosebite in luna martie si isi vor intalni marea dragoste daca sunt atente.

Fecioara

Luna martie este luna in care fecioarele viseaza la o poveste de dragoste ca in filmele romantice. Se lasa purtate de val si isi imagineaza cum ar fi sa traiasca o poveste de iubire exact asa cum si-au dorit intotedeauna. Pot aparea bineinteles conflicte pentru ca realitatea nu se pupa adesea cu lumea viselor, dar nimic nu este ingrijorator si totul se poate rezolva.

Acolo unde este cazul, nativele singure au mari sanse sa isi intalneasca sufletul pereche odata cu luna martisorului, insa ar trebui sa se gandeasca inainte de toate daca sunt intr-adevar pregatite pentru asta.

Vizionare placuta


Kudika
2 Martie 2015
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc