Setari Cookie-uri

Horoscopul dragostei pentru luna martie

Horoscopul dragostei iti dezvaluie ce ti-au pregatit astrele pentru luna martie!

Capricorn

Luna martie nu debuteaza cu nimic deosbeit in sectorul amoros al nativelor Capricorn. Lucrurile nu sunt exact asa cum se asteptau ele insa se imbunatatesc pe parcurs. Va ganditi sa va mutati impreuna, insa daca ati facut-o deja, va ganditi sa va personalizati un pic locuinta si sa adaugati cateva accente care va creeaza o atmosfera placuta.

Nativele singure au o putere de seductie incredibila si atrag din ce in ce mai multe priviri si mai multe complimente din partea reprezentatilor sexului masculin.

Varsator

Nativele zodiei varsator debordeaza de energie in luna martie iar acest lucru le aduce foarte multe beneficii in sectorul dragostei. Se poate aduce vorba unei cereri in casatorie, a unei surprize placute din partea partenerului, a unei schimbari importante in cuplu. Ceea ce conteaza mai mult este ca toate schimbarile lunii martie sunt de bun augur pentru relatia de cuplu.

Citește și:

Nativele singure sunt anuntate din timp ca vor avea parte de o noua dragoste in luna martie, o noua dragoste ce ar putea semnifica si ultima dragoste. Totul evolueaza rapid, asa ca trebuie sa va pregatiti.

Pesti

Debutul lunii martie nu are foarte multe beneficii in sectorul dragostei in ce le priveste pe nativele zodiei pesti. Nu se intampla nimic iesit din comun si nici nu se poate spune ca vor avea parte de surprize inedite din partea partenerului. Este o luna ca oricare alta si nu iese cu nimic in evidenta. Aveti nevoie de o vacanta, asa ca ai putea propune una sau ai putea chiar sa o organizezi si sa ii faci tu o surpriza partenerului.

Nativele singure in schimb au destul de multe sanse sa intalneasca pe cineva special care sa le atraga atentia intr-un mod foarte placut.

Foto prima pagina: cuplu indragostit, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
2 Martie 2015
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc