Setari Cookie-uri

Horoscopul dragostei pentru luna martie

Horoscopul dragostei iti dezvaluie ce ti-au pregatit astrele pentru luna martie!

Balanta

Pentru nativele zodiei balanta luna martie este o luna importanta in ceea ce priveste sectorul dragostei. Energia de care dau ele dovada este una foarte pregnanta in casa cuplului. Sexualitatea isi cere drepturile si vor avea parte de multe surprize pe toata perioada lunii. Se poate ca relatia actuala sa sufere cateva modificari in bine; ar putea trece la un nivel superior sau s-ar putea imbunatatii considerabil.

Nativele singure se indragostesc pana peste cap in luna martie si nimeni nu le poate deschide ochii. Este o luna in care toate se asaza asa cum isi doresc nativele.

Scorpion

Mai mult ca oricandm nativele zodiei scorpion au parte de o luna romantica. Personalitatea lor este mai degraba una aventuriera ce nu pune accentul neaparat pe sentimente si pe exprimarea lor. Ele sunt foarte pasionale si cel mai bine demonstreaza acest lucru in dormitor, unde renunta la toate inhibitiile si unde nu au limite.

Citește și:

Nativele singure isi leaga viata profesionala de cea sentimentala si este posibil sa gaseasca in mediul profesional un tip destul de interesant cu care isi vor petrece cateva momete, insa nimic serios.

Sagetator

Luna martie este o luna plina de pasiune si emotii puternice pentru nativele zodiei sagetator. Starile prin care trec acestea sunt din ce in ce mai intense si reusesc sa creeze o legatura foarte puternica cu partenerul de cuplu. Circumstantele sunt favorabile pentru depasirea conditiei actuale si pentru implinirea sentimentala.

Nativele singure ale zodiei isi petrec serile alaturi de prieteni si de familie, iar acest lucru le permite sa se relaxeze. Vor putea sa intalneasca pe cineva cu totul deosbeit, insa trebuie sa isi doreasca acest lucru cu adevarat.

Vizionare placuta


Kudika
2 Martie 2015
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc