Setari Cookie-uri

Top 5 + 1 zodii influentate de Marele Benefic in 2015

Marele Benefic, sau Jupiter, este foarte darnic cu zodiile pe care le viziteaza. Afla si tu daca te numeri printre norocosi!

Leu

Leii sunt cei mai rasfatati nativi in ceea ce priveste influenta planetei Jupiter.

Marele Benefic se pare ca isi daruieste tot norocul si toate energiile pozitive acestora, iar ei se bucura din plin pe toata perioada anului 2015.

Isi dezvolta foarte mult latura creativa si pe cea ingenioasa. Acest lucru ii va ajuta in ceea ce priveste dezvoltarea profesionala si atragerea aprecierilor celor din jur. Reusesc sa isi imbunatateasca tehnicile de lucru si astfel sa isi imbunatateasca stilul de viata.

Relatiile sunt si ele vizate in acest sens si se imbunatatesc semnificativ. Se dezvolta unele noi si se reiau altele vechi si de mult erodate.

Relatia de cuplu ajunge in punctul in care nativii isi doresc, iar daca inca nu exista una, aceasta cu siguranta nu va intarzia sa apara.

Sanatatea este si ea intr-o perioada foarte buna, iar nivelul energiei creste semnificativ astfel incat nativii zodiei leu par sa nu mai oboseasca.

Citește și:

Fecioara

Faptul ca Jupiter se afla in Fecioara poate insemna o accentuare mult mai puternica a abordarii perfectionismului caracteristic acestor nativi.

Un dram de noroc le va da Jupiter in sectorul profesional si in cel relational. La locul de munca au loc schimbari majore si toate sunt de bun augur. In sfarsit nativii vor putea ocupa functia la care viseaza de atat de mult timp si isi vor putea dezvolta relatiile cu colegii de la birou.

Daca ne uitam un pic in sectorul amoros, relatia de cuplu se afla intr-o perioada benefica, iar pe intreaga perioada a acestui an se va dezvolta asa cum isi doreste fiecare nativ. Pentru cei care nu se afla intr-o relatie, Marele Benefic are o surpriza foarte placuta cat de curand.

Pentru ca nu putem evita acest subiect, sanatatea este si ea unul dintre sectoarele vizate de catre planeta Jupiter. Aici lucrurile sunt linistite si apele limpezi.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
18 Martie 2015
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc