Setari Cookie-uri

Top 5 + 1 zodii influentate de Marele Benefic in 2015

Marele Benefic, sau Jupiter, este foarte darnic cu zodiile pe care le viziteaza. Afla si tu daca te numeri printre norocosi!

Sagetator

Cand este in sagetator, Jupiter este la el acasa si cum nicaieri nu este mai bine ca acasa, beneficiile sunt multiple.

Partea relationara se dezvolta foarte frumos si cunoaste noi semnificatii pentru nativii zodiei sagetator. Vorbim in mod deosebit despre relatiile profesioanle care se imbunatatesc si prind o noua nunata creativa si ingenioasa.

Relatiile sentimentale sunt si ele din ce in ce mai bune pentru ca se deschide comunicarea si se da unda verde emotiilor si trairilor fara limite.

Sagetatorii renunta la obiceiul de a-si impune limite atunci cand vine vorba despre iubire si relatiile cu sexul opus, asa ca nativii singuri isi gasesc mai usor un partener pe gustul lor in decursul acestui an.
Sanatatea este un izvor nesecat de energie de care sagetatorii profita din plin anul acesta pentru ca resursele par sa se regenereze incontinuu.

Citește și:

Capricorn

Atunci cand Jupiter se afla in Capricorn nativii invata sa isi organizeze viata intr-o maniera foarte eficienta care sa le aduca multe beneficii pe termen lung. In acelasi timp, o buna organizare ajuta foarte mult la un progres semnificativ ce se poate observa in toate domeniile.

In ceea ce priveste sectorul profesional, nativul Capricorn influentat de Marele Benefic isi indreapta atentia catre evenimentele sociale si vrea sa se implice din ce in ce mai mult in dezvoltarea si promovarea lor.

Isi descopera noi abilitati profesionale si vrea sa le exploateze pana la cel mai mic detaliu.
Relatiile sentimentale sunt si ele intr-o lumina favorabila, insa depind foarte mult de alegerile pe care nativii le fac in acest sens.

Cei singuri au mari sanse sa isi gaseasca sufletul pereche daca sunt atenti la cei din jurul lor si daca incearca sa aiba un pic mai multa incredere in capacitatea lor de a darui.

Citește și:

Energia din sectorul sanatatii pare sa fie inepuizabila si ii ajuta pe nativi sa isi indeplineasca toate activiattile si sa nu resimta foarte acut oboseala acumulata.

foto prima pagina: femeie cu glob in mana, shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
18 Martie 2015
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc