Setari Cookie-uri

Maestrul dragostei: Cum ne influenteaza intrarea lui Venus in Taur?

Venus intra in zodia Taurului pana pe data de 11 Aprilie si ne ofera tuturor puterea de a iubi!

Rac

Nativul rac este de cele mai multe ori cumpatat in dragoste si nu face gesturi nebunesti sau mult prea iesite din comun. Pentru ca Venus are o influenta puternica in perioada urmatoare, ne putem astepta de la nativii zodiei rac sa isi suprinda persoana iubita cu momente romantice si pline de emotie.

Cei care au umblat din floare in floare este foarte posibil sa se linisteasca pentru ca cineva le va pica cu tronc si nu se vor lasa pana cand nu vor obtine ceea ce isi doresc: o intalnire sub clar de luna. Dupa aceasta intalnire cu siguranta se indragostesc iremediabil.

Leu

Despre nativul zodiei leu stim ca este mandru nevoie mare, dar ca generozitatea lui nu poate fi egalata de nimeni altcineva. Cu Venus in zodia Taurului, generozitatea leului se muta in sectorul dragostei unde se daruieste trup si suflet relatiei de cuplu pentru ca aceasta sa infloreasca asmenei florilor de primavara.

Citește și:

Daca exista vreun leu care nu si-a gasit dragostea este pentru ca nu a avut dispozitie sa o faca. Venus il impinge acum de la spate si ii scoate in cale o surpriza placuta din punct de vedere sentimental.

Fecioara

Fecioarele sunt foarte pamantene de felul lor si nu vor sa iasa cu nimic in evidenta nici macar in relatia de cuplu. In zilele urmatoare vor asista la o transformare a lor datorita pozitiei lui Venus in zodia Taurului care le indeamna sa fie mai deschise si mai indraznete in a-si exprima sentimentele in fata persoanei iubite.

Nu este de mirare daca unele fecioare sunt singure, insa acest lucru se poate schimba radical in aceasta perioada in care planeta iubirii isi face de cap.

Vizionare placuta


Kudika
25 Martie 2015
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc