Setari Cookie-uri

Maestrul dragostei: Cum ne influenteaza intrarea lui Venus in Taur?

Venus intra in zodia Taurului pana pe data de 11 Aprilie si ne ofera tuturor puterea de a iubi!

Balanta

Pentru nativul zodiei Balanta este foarte important sa aiba un echilibru in viata de zi cu zi si in toate sectoarele vietii lui pentru ca linistea interioara sa nu ii fie tulburata. Perioada urmatoare insa se va concentra mai mult pe dragoste datorita pozitei lui Venus in Taur, ceea ce inseamna ca sentimentele se vor exprima mai usor, si momentele de tandrete se multiplica semnificativ.

Daca o balanta este singura este pentru ca asa vrea ea sa fie, nu pentru ca nu ar avea de unde sa aleaga. Totusi, Venus ii da si in acest sens un imbold si o indeamna sa ia in calcul posibilitatea unei relatii.

Scorpion

Nativul scorpion este un pasional din fire, asa ca nu va fi nicio surpriza daca in aceasta perioada in care Venus se afla in Taur isi va manifesta sentimentele si mai mult decat in mod normal. Cadouri scumpe, declaratii de dragoste, cine romantice si multe alte lucruri menite sa isi surprinda persoana iubita.

Citește și:

Desi putin probabil, este posibil ca unii scorpioni sa fie cuprinsi de astenia de primavara si sa nu isi faca timp de o relatie, insa Venus are grija si de ei si le scoate in cale persoane interesnate.

Sagetator

Sagetatorul este unul dintre nativii gelosi ai zodiacului si foarte sensibil atunci cand vine vorba de relatia de cuplu, sentimente, trairi si emotii. Se teme sa nu fie ranit, insa Venus ii da increderea necesara in perioada urmatoare si va putea sa se exprime mai usor si sa ii sopteasca persoanei iubite vorbe de amor.

Nativul singur este cu gandul la distractie, insa dintr-o distractie poate ajunge foarte usor la o relatie serioasa daca isi doreste asa si daca simte ca persoana respectiva este exact ceea ce isi doreste.

Vizionare placuta


Kudika
25 Martie 2015
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc