Setari Cookie-uri

Maestrul dragostei: Cum ne influenteaza intrarea lui Venus in Taur?

Venus intra in zodia Taurului pana pe data de 11 Aprilie si ne ofera tuturor puterea de a iubi!

Capricorn

Capricornul are obiceiul de a-si deschide inima foarte greu si de a se abtine de la declaratii de dragoste si vorbe frumoase, si toate acestea din teama de a nu fi ranit. Venus este in Taur pana pe data de 11 aprilie si ii va da capricornului increderea de care are nevoie pentru a-si spune persoanei iubite tot ceea ce simte.

Daca este singur, posibil ca va ramane asa ceva timp, insa este si mai posibil sa intalneasca foaret curand o persoana foarte speciala care sa ii castige pe loc increderea si simpatia.

Varsator

Nativul zodiei Varsator este nativul cu cea mai mare creativitate pe care si-o dezvolta din ce in ce mai mult si pe care o cultiva prin placerea de a se documenta si prin curiozitatea specifica. Acum, cu Venus in Taur, varsatorul ii va face declaratii de iubire persoanei iubite, ii va pune la picioare si luna de pe cer si va fi un partener ideal.

Citește și:

Daca este singur, varsatorul nu isi face griji. El nu va trebui sa depuna eforturi prea mari pentru a-si gasi un partener pe gustul lui, mai ales acum cand Venus ii este aliat in sectorul dragostei.

Pesti

Nativul zodiei pesti este un visator inca din momentul in care se naste. Ii place sa isi creeze o lume a lui in care sa se retraga ori de cate ori simte nevoia sau ori de cate ori isi simte amenitate emotiile. In perioada imediat urmatoare Venus se afla in Taur si ii ofera nativului pesti mai multa putere de exprimare si mai multa incredere in fortele lui.

Nativii singuri isi gasesc alinarea in iesirile cu prietenii in urmatoarele zile, insa intre 5 si 11 aprilie este posibil sa cunoasca pe cineva cu adevarat special.

foto prima pagina: pictura pe fata, shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
25 Martie 2015
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc