Gemeni

Petrecaretul din zodia gemenilor este unul dintre barbatii care nu se maturizeaza niciodata chiar daca lasa o alta impresie la prima vedere. Pare un tip serios, realist si cu multa incredere in propria pesoana.

Cum seduci barbatul Fecioara?

Parca ar muta muntii din loc de trei ori pe zi cu aceasta incredere in el, dar in adancul sufletului ramane un copil rasfatat si alintat. Tanjeste dupa atentie si afectiune, iar curiozitatea este specifica unui copil care abia incepe sa descopere lumea si vrea sa stie tot ceea ce se intampla in jurul lui.

foto: barbat care doarme, shutterstock


Fecioara

Barbatul fecioara este mai mult timid si modest, dar aceasta timiditate este specifica unui adolescent caruia ii este rusine sa intrebe sau sa spuna ceva de teama sa nu se faca de ras. Chiar daca se comporta adesea precum un copil, are o dexteritate incredibila de a depista imediat defectele si fisurile situatiilor cu care se confrunta.

Se teme ca timiditatea lui sa fie descoperita si nu ii place sa isi arate spiritul de copil, dar daca reusesti sa ii creezi o atmosfera confortabila si un mediu placut, isi va lasa masca zilnica si iti va permite sa ii descoperi adevarata personalitate si sa patrunzi in adancul sufletului sau plin de mistere.


Scorpion

Imaturitatea barbatului scorpion se reflecta cel mai mult in pornirile lui sexuale si in nivelul crescut al libidoului ce se aseamana cu al unui adolescent care abia si-a inceput viata sexuala. Nu se plictiseste niciodata si intotdeauna gaseste cate ceva nou de exepirmentat in aceasta privinta.

Cum iubeste zodia Fecioara?
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: