Top 5 zodii de barbati imaturi

Top 5 zodii de barbati imaturi
Kudika
22 Aprilie 2015

Vezi si tu care sunt cei mai imaturi 5 barbati ai zodiacului!

Chiar dcaa el are adesea nevoie de stimulare intelectuala si mai ales sexuala, are in acelasi timp nevoie si de afectiune si atentie, intelegere si mai ales liberate. Sufletul sau imatur are nevoie de multa rabdare pana sa ajunga la un nivel de echilibru in viata sa.

Varsator

Barbatul varstaor are privirea de copil vesel cu care atrage de fiecare data si care te face sa il vrei langa tine mereu. Are aceeasi incapatanare pe care o are si un copil de doi ani care nu vrea sa inteleaga atunci cand ii spui ceva si face tot ce vrea el.

Chiar si cu aceasta incapatanare obositoare si enervanta de cele mai multe ori, barbatul varsator este un partener pe masura daca stii sa treci peste aceste mici defecte si sa vezi imaginea de ansamblu. Are nevoie de atentie asa cum si un copil are nevoie, de dovezi de iubire si de rabdare pana cand intelege ce se intampla in jurul lui.

Pesti

Barbatul pesti are o personalitate cu totul deosebita. Este imatur, chiar daca nu lasa aceasta impresie, si mai degraba lasa impresia unui barbat timid, retras si prea putin sociabil. Totusi lasa un mister in urma lui ce incita si starneste atentia.

Isi schimba starea de spirit precum un copil. Acum rade, intr-o secunda poate sa planga. Acum vrea ceva, doua minute mai tarziu nu mai vrea lucrul respectiv. Poate crea o impresie de nehotarare, de instabilitate si relativitate in ceea ce priveste toate aspectele vietii lui.

foto prima pagina: barbat care plange, shutterstock

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc