Setari Cookie-uri

Anul maimutei: horoscopul chinezesc pentru anul 2016

Afla si tu ce ti-au pregatit astrele in zodiacul chinezesc.

Anul 2016 in zodiacul chinezesc: Previziuni pentru Anul Maimutei

Anul maimutei este anul in care orice este posibil pentru ca eforturile naturale sunt stimulate, iar acest lucru duce la indeplinirea obiectivelor. Energia si veselia maimutelor se vor reflecta si in lumina noului an care se pare a fi unul mult mai bun decat 2015.

Noul an chinezesc inspira nativii sa isi traiasca viata la maximum si sa faca tot ceea ce si-au dorit intotdeauna fara sa mai stea prea mult pe ganduri.

Toate sectoarele vietii se imbunatatesc, in special cel financiar si cel personal. Fiecare nativ in parte va reusi sa impleteasca un stil de viata sanatos pe care sa il adopte pentru tot restul vietii.

anul maimutei: horoscop chinezesc 2016

foto: dragonul chinezesc, shutterstock

Bivol - 1937, 1949, 1961, 1973, 1985, 1997

Nu va fi un an foarte usor pentru acest nativ pentru ca firea lui studioasa si linistita nu se impaca foarte bine cu exuberanta si energia inepuizabila a maimutei, dar va reusi intr-un final sa o domoleasca si sa isi vada linistit de trebuir. Se va crea o balanta intre pasiune si stabilitate ce va pluti deasupra vietii nativului bivol.

Citește și:

Pentru a trece cu bine de acest an, este nevoie de rabdare, intelegere si multe momente de relaxare.

Tigru - 1938, 1950, 1968, 1974, 1986, 1998

Ar fi bine ca nativii zodiei tigru sa isi faca un plan bine stabilit la inceputul anului pe care sa il urmeze apoi pe tot parcursul acestuia. Este un an in care isi regandesc emotiile si se concentreaza pe relatiile personale pe care vor sa le dezvolte.

Este un an ambitios, un an in care imaginatia isi face de cap si isi face de cap asa cum trebuie pentru ca succesele se inregistreaza pe toate planurile. Va fi de asemenea un an agitat, dar cu rabdare si putere de munca se poate transforma in cel mai bun an.

Iepure - 1939, 1951, 1963, 1975, 1987, 1999

Daca isi mentin nivelul energiei la cote inalte, anul maimutei va fi unul foarte bun pentru nativii iepuri. Se vor deschide multe oportunitati in mediul social si ar fi bine sa iei parte la multe activitati de acest gen si sa te implicit din ce in ce mai mult.

Citește și:

Maimutelor le place sa se joace, asa ca acest an va fi unul plin de provocari si de jocuri ce iti vor supune la test multe abilitati atat personale cat si profesionale.

Vizionare placuta


Kudika
18 Mai 2015
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc