Setari Cookie-uri

Anul maimutei: horoscopul chinezesc pentru anul 2016

Afla si tu ce ti-au pregatit astrele in zodiacul chinezesc.

Caine - anii 1946, 1958, 1970, 1982, 1994, 2006

Anul maimutei este un an complex pentru viata nativilor din zodia cainelui. De asemenea este anul in care legaturile emotionale devin din ce in ce mai puternice si se pun un accent foarte mare pe ele.

Isi vor testa si imbunatatii rabdarea ceea ce ii va ajuta in domeniul profesional sa obtina meritele asteptate si sa atinga culmile succesului pe care si l-au propus de ceva timp. Cum se intampla intotdeauna, cainii cauta sa gaseaca un echlibru in viata lor, iar anul 2016 se pare a fi cel mai bun pentru asta.

Mistret - 1947, 1959, 1971, 1983, 1995, 2007

Anul maimutei esta un an romantic pentru nativii zodiei mistret in cazul in care acestia sunt implicate intr-o relatie sentimentala destul de serioasa. Traiesc momente frumoase alaturi de persoana iubita si se gandsc serios la un viitor impreuna.

Citește și:

Este un an norocos pentru nativi si din punct de vedere profesional unde creativitatea si ambitia fac casa buna in noul an si le aduc nativilor succesul mult asteptat si aprecierea meritata.

Sobolan - 1936, 1948, 1960, 1972, 1984, 1996

Anul maimutei, anul 2016, vine in sprijinul nativilor din zodia sobolanului si le imbunatateste toate aspectele vietii trasformand noul an intr-o continua sarbatoare ce ii va binedispune pe nativi. Este un an benefic pentru noi planuri de afaceri pe cont propriu, dar si unul excelent pentru o eventuala casatorie acolo unde este cazul.

Nativii iubesc acest an pentru ca se vor distra pe cineste si vor avea parte de momente frumoase alaturi de cei dragi, de familie si de cei mai buni prieteni. Tot ceea ce trebuie sa faca este sa se bucure de tot ce le rezerva noul an.

foto prima pagina: horoscop chinezesc, shutterstock

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
18 Mai 2015
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc