Setari Cookie-uri

Anul maimutei: horoscopul chinezesc pentru anul 2016

Afla si tu ce ti-au pregatit astrele in zodiacul chinezesc.

Dragon - 1940, 1958, 1964, 1976, 1988, 2000

Anul maimltei este unul dintre cei mai benefici ani pentru nativii dragon. Acesta aduce un aer proaspat si o noua abordare in fiecare sector al vietii si asta nu poate fi decat un lucru bun. Este un an al schimbarilor, dar ar trebui sa se puna accentul pe deliberarea deciziilor si a tuturor activitatilor.

Anul maimutei nu poate fi un an in care sa domine impusivitatea si deciziile luate la repezeala. Trebuie sa se gandeasca bine inainte sa faca ceva necugetat pentru a nu atrage repercusiuni neplacute.

Sarpe - 1941, 1953, 1965, 1977, 1989, 2001

Poate parea ciudat, dar sarpele si maimuta fac o echipa nemaipomenita ceea ce inseamna ca noul an va fi unul excelent pentru nativii din zodia sarpelui. Inspiratia este de partea lor si reusesc sa dezvolte idei creative si plauri marete de viitor pe care vor sa le duca la bun sfarsit cat mai repede posibil, iar anul nou ii va ajuta din plin.

Citește și:

Energia maimutei se va reflecta in toate domeniile vietii serpilor si se vor putea bucura de un succes incredibil pe toate planurile.

Cal - 1942, 1954, 1966, 1978, 1990, 2002

Anul maimutei este un an benefic pentru nativii din zodia calului pentru ca le sunt dezvoltate emotiile, pasiunile si trairile obisnuite pe care le transforma acum intr-un mod de viata mult mai benefic. Pe parcursul acestui an le vor fi stimulate dorintele de a crea si de a inova, asa ca va fi un an foarte bun pentru nativiil din zodia calului.

Cu un pic de rabdare, cu un pic de intelepciuen si dorinta de a reusi ei pot trece prin anul maimutei fara sa se lase influentati de pofta ei de joaca si de provocare.

Vizionare placuta


Kudika
18 Mai 2015
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc