Setari Cookie-uri

Horoscopul lunii iunie pentru toate zodiile

Afla ce ti-au pregatit astrele pentru luna iunie!

Berbec

Luna iunie este o luna fericita pentru nativii zodiei berbec.

Venus si Jupiter se afla in casa erotismului si asta se intampla foarte rar asa ca ar trebui sa profiti de situatie si sa traiesti experiente unice chiar daca esti sau nu intr-o relatie. Cert este ca aventurile amoroase sunt la ordinea zilei si intensitatea intamplarilor din dormitor se mareste simtitor.

Si in plan profesional lucrurile se misca foarte bine datorita duelului pe care il formeaza Venus si Jupiter. Prin puterile lor magice te propulseaza direct in lumina reflectoarelor si te determina sa dai tot ce ai mai bun pentru a-i impresiona pe cei din jur. De data asta iti iese tot ce iti propui asa ca bucura-te de aceasta perioada frumoasa!

horoscopul lunii iunie

foto: femeie fericita, shutterstock

Energia fizica este la cote inalte si te ajuta sa treci cu bine peste toate provocarile. Optimismul si veselia iti asigura sanatatea psihica a lunii iunie.

Citește și:

Taur

Luna iunie este una destul de linistta pentru nativii zodiei taur.

Cauti sa te linistesti si sa te regasesti in aceasta prima luna de vara. Vrei sa te incarci cu energie pentru perioada ce urmeaza si incerci sa petreci cat mai mult timp acasa alaturi de familie si de cei dragi. In cuplu atmosfera este linistita si iti ofera siguranta de care ai nevoie. Cateva momente romantice si clipe frumoase petrecute alaturi de pertener iti infrumuseteaza zilele.

Cariera profesionala se va concentra destul de mult pe aria imobilialelor pe tot parcursul lunii iunie. Asta inseamna ca te vei focusa foarte mult pe caminul propriu si pe renovarea acestuia sau pe achizitionarea unuia daca nu exista deja. In acelasi timp vei avea parte de situatii favorabile ce iti vor aduce castiguri substantiale.

Esti intr-o forma foarte buna pe tot parcursul lunii iunie si asta te ajuta sa faci fata tuturor situatiilor pe care le intampini.

Citește și:

Gemeni

Se anunta o luna buna pentru nativii zodiei gemeni.

Marte se afla in casa erotica a nativilor ceea ce inseamna noi experiente sexuale si trairi intense in aceasta zona. Atat relatia de cuplu cat si cea sexuala se dezvolta foarte repede si intr-o maiera foarte placuta si in acelasi timp foarte noua pentru tine. Dorintele sunt mari, interesante si nu suporta amanare.

Luna iunie se bucura de un succes foarte mare pe plan profesional. Planetele se aliniaza si iti ofera o deosebita atmosfera pentru implinirea tuturor obiectivelor la nivelul carierei. Proiecte noi si de succes se anunta in aceasta perioada, iar cele care asteapta a se incheia se vor finalize cu succes asa cum ti-ai dorit.

Pentru ca vine vara, energia ta nu cunoaste limite si te ajuta sa faci fata tuturor provocarilor e care le vei intampina in perioada urmatoare.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
25 Mai 2015
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc