Setari Cookie-uri

Horoscopul lunii iunie pentru toate zodiile

Afla ce ti-au pregatit astrele pentru luna iunie!

Rac

Luna iunie este una foarte interesanta pentru nativii zodiei rac.

Viata personala se impleteste cu cea profesionala si asta poate fi o veste foarte buna pentru cai care functioneaza bine in echipa. Este posibil sa dezvolti o idee de afacere cu partenerul de cuplu sau sa ajungeti sa lucrati in acelais loc, cert este ca cele doua domenii se intalnesc si cu siguranta asta poate afecta viata de cuplu pozitiv sau negativ.

Castigurile financiare cresc destul de frumusel in aceasta perioada si te poti bucura de acest lucru investind intr-o noua locuinta sau in imaginea ta personala. Este posibil chiar sa primesti cateva oferte de nerefuzat, dar trebuie sa le canataresti foate bine pe fiecare in parte.

La inceputul lunii iunie este posibil sa resimiti un pic oboseala, dar pe final de luna reusesti sa te aduni si sa fii din nou energica.

Citește și:

Leu

In luna iunie, Venus este retrograd in casa iubirii leilor.

Pentru ca miscarea retrograda a lui Venus dureaza opt saptamani, nativii se vor bucura de o viata de cuplu foarte frumoasa in acesta perioada. Momente intime, clipe romantice si escapade secrete se intrezaresc la orizontul lunii iunie in ceea ce priveste relatia de cuplu. aceste lucruri va ajuta sa va apropiati si mai tare unul de celalalt.

Venus si Jupiter se afla in casa banilor ceea ce insemana ca nativii zodiei leu vor cunoaste un succes incredibil in perioada imediat urmatoare. Vei avea ocazii de afirmare profesionala si este posibil sa incepi un proiect pe cont propriu ce se anunta a fi de succes.

Energia si optimismul fac casa buna impreuna si ii ajuta pe nativi sa se bucure de zilele frumoase de vara.

Fecioara

Venus si Jupiter se afla in casa cupului pentru nativii din fecioara.

Citește și:

Faptul ca cele doua planete se afla in casa cuplului nativilor inseamna ca se simte un aer de fericire si implinire sufleteasca si relationala. Aceasta miscare retrograda a planetelor dureaza pana in luna octombrie ceea ce inseamna ca se vor inregistra si cateva schimbari importante in relatia de cuplu.

Marte, Soarele si Mercur se afla in casa carierei ceeea ce inseamna ca ai aliati de baza in lupta ta catre castiguri substantiale si dezvoltarea carierei catre orizonturi necunoscute. Asta insemana ca se poate aduce vorba de o promovare importanta sau initierea unor proiecte personale cu totul speciale.

Energia si pozitivizmul acestei perioade te ajuta sa treci cu bine peste toate incercarile primei luni de vara.

Vizionare placuta


Kudika
25 Mai 2015
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc