Setari Cookie-uri

Horoscopul lunii iunie pentru toate zodiile

Afla ce ti-au pregatit astrele pentru luna iunie!

Capricorn

Capricornii se interiorizeaza in aceasta luna din punct de vedere al sentimentelor.

Relatia de cuplu pare sa te satisfaca pe toate planurile, dar esti de parere ca intotdeauna e loc de mai bine si incerci sa nu iti faci sperante prea mari. Te inchizi usor in tine si nu vorbesti prea usor despre sentimentele tale fata de partener. Este posibil ca partenerul sa observe aceste lucruri si sa incerce sa comunice mai mult, dar nu te arati foarte deschisa in acest sens.

Din punct de vedere profesional, iunie este o luna foarte aglomerata si nu mai stii pe unde sa scoti camasa, la birou nu este tocmai cea mai buna atmosfera si nu stii cum vei trece peste toate, dar daca ai un pic de rabdare si incerci sa te linistesti si sa te detasezi un pic, lucrurile se rezolva de la sine fara efort suplimentar.

Nivelul energiei este destul de scazut la inceputul lunii dar iti revii usor, usor si ajungi la un echilibru care te ajuta sa treci cu bine peste luna iunie.

Citește și:

Varsator

Pentru nativii varsator, iunie este luna relatiilor de orice natura.

Pe plan sentimental lucrurile stau mai bine ca niciodata si tu reusesti sa te apropii din ce in ce mai mult de partenerul de cuplu si sa creati o legatura indestructibila. Petreceti cat mai mult timp impreuna si incercati sa veniti mereu cu ceva nou pentru ca monotonia sa nu isi faca cuib la voi acasa. Este posibil sa plecati cateva zile in afara orasului si sa experimentati cat mai multe noutati in plan sexual.

Pentru ca ai o gandire creativa vei reusi sa iti impresionezi colegii in aceste zile si sa obtii rezultatele pe care le astepti in urma muncii depuse. Se anuta cateva colaborari interesante si ai puterea de a initia proiecte indraznete.

Energia este la cele mai inalte cote lucru ce te ajuta sa treci cu bine peste toate provocarile si incercarile pe care luna iunie ti le aduce.

Citește și:

Pesti

Luna iunie este o luna foarte prcactica pentru nativii zodiei pesti.

Alaturi de partenerul de cuplu te gandesti sa iti construiesti un camin, sa il renovezi pe cel nou sau sa va mutati intr-o casa mai spatioasa. Planurile de viitor sunt infloritoare si va ocupa marea majoritate a timpului ceea ce este un lucru bun pentru inchegarea relatiei si pentru dezvoltarea ei.

Satisfactiile finaciare din aceasta luna sunt rezultatul muncii pe care l-ai depus acum ceva timp si pe care il asteptai cu bratele deschise. In acelasi timp se deschid noi oportunitati de colaborare pe plan profesional pe care nu le vei refuza si le vei analiza cu grija.

Energia este de partea ta si te ajuta sa duci la bun sfarsit toate proiectele pe care le incepi acum, dar si pe cele incepute mai devreme.

foto prima pagina: femeie tanara si frumoasa, shutterstock

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
25 Mai 2015
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc