Setari Cookie-uri

Cum se comporta zodiile la doctor?

Mic dictionar de comportament al nativilor la medic

foto shutterstock medici cu instrumente

Gemenii la doctor

Plin de imaginatie si as in arta diplomatiei, nativul in Gemeni va incerca sa negocieze pana si la medic. Poate ca nu e chiar o gripa, eventual prefera sa ii spuna o raceala mai pacatoasa si nici macar apendicele parca nu e inca de operat acum, ci e scadent pana luna viitoare.

De altfel, ii tuturie gura atat de bine, incat la finalul consultatiei, doctorul va pleca din cabinet , convins ca el insusi e bolnav de cine stie ce gaselnita.

Racul la doctor

Dramatic si cu stari de spirit schimbatoare, Racul va face o adevarata telenovela dintr-o banala durere de masea. Va mobiliza tot neamul, rudele se vor pregati pentru Doamne-fereste iar Racul va porni cu alaiul in spate spre cabinetul doctorului.

Aici, pregatit sa isi scrie testamentul, va fi dezamagit daca doctorul ii pune un diagnostic ce nu se va ridica in veci la nivelul regizoral al telenovelei demarata de maseaua pacatoasa.

Citește și:

Leul la doctor

Daca pacientul este Leu si medicul este Berbec, cel mai probabil ceilalti pacienti pot face coada sa isi ia floricele pentru ca sigur se lasa cu scandal. Nativul in Leu este un individ cu un orgoliu pe masura coamei si, ca atare, nu se va duce la medic decat atunci cand ii ajunge cutitul la os, uneori la propriu dar de cele mai multe ori la figurat.

Viteaz nevoie mare si manat de dorinta de a-si pastra imaginea de supererou, Leul se va duce la doctor doar dupa ce a fost tranchilizat in prealabil cu o doza de tescovina.

Fecioara la doctor

Nativul in Fecioara nu isi va face niciodata programare la medic. Mai degraba, medicul trebuie sa isi faca o programare la pacientul nascut in acesta zodie. Intre atatea liste si cerinte de indeplinit, Fecioara, care sufera de mania organizarii si a punctualitatii, nu va avea timp sa se duca la medic.

Citește și:

Acest nativ este deranjat cel mai tare de urgente, evenimente care nu pot fi prevazute si programate in prealabil, situatii neplacute nu neaparat pentru ca le este pusa in pericol starea de sanatate, ci pentru ca le-au fost date planurile peste cap.

Balanta la doctor

Ca sa ne intelegem din capul locului, nativul in Balanta nu isi face programare la doctor. Aceasta zodie eleganta si iubitoare de frumos, manierata si plina de pompa, va face o vizita de curtoazie preventiva unei persoane licentiate in stiinte medicale, doar asa, de bon ton.

Ajuns in fata medicului, Balanta nu va spune intai ce si unde doare, ci va purcede la o analiza critica asupra gustului cu care doctorul si-a decorat cabinetul si asupra tinutei vestimentare a acestuia, asortata sau nu cu papucii gumati de cabinet.

Scorpionul la doctor

Enigmaticul, misteriosul, seducatorul si amantul fatal al zodiacului se va prezenta la medic doar pentru a capata o noua viziune asupra lumii si pentru ca cicatricele sunt considerate semne de virilitate.

Citește și:

Acesta ii va povesti medicului ca simte ceva mortal in regiunea fiintei sale si ca il dor, cu precadere si in aceasta ordine, ziua soarele iar noaptea luna si stelele. Cat despre durerile adevarate, Scorpionul se va vaita foarte tare si va prefera sa zaca in tacere orgolioasa si misterioasa.

Sagetatorul la doctor

Expresia in sine este o adevarata contradictie a termenilor si se crede ca Sagetatorii sunt zariti in cabinetele medicale la fel de des pe cat este zarit Big Foot in padurile canadiene si pinguinii verzi pe plaja la Mamaia.

Nicio alta zodie nu are o reticenta mai mare in ceea ce priveste medicii. In schimb, sagetatorii prefera sa incerce orice alta metoda de tratament, de la meditatie la asceza, inainte sa se indure sa inghita o aspirina.

Capricornul la doctor

Atunci cand ajunge le medic, nativul in Capricorn se comporta ca si cum s-ar afla intr-o vizita de lucru. Nu tine discursuri marete despre durerile sale, ci explica scurt si la obiect unde-l doare, ca mai apoi sa ii exemplifice doctorului care sunt metodele de tratament care trebuie aplicate.

Citește și:

Pana la finalul consultatiei, Capricornul va reorganiza cabinetul medicului, ii va face ordine in fisiere, le va certa pe asistente si, eventual, va da consultatii in locul doctorului, doar pentru a-i arata acestuia cum se face treaba.

Varsatorul la doctor

Introvertit si destul de rusinos atunci cand vine vorba de trupul sau, nativul in Varsator va incepe sa insire intai un pomelnic de scuze ca ii toaca timpul doctorului, apoi ii va da acestuia argumente logice in favoarea unei metode sau alta de tratament.

Medicul trebuie sa il ia cu binisorul pe acest nativ, in special daca vrea sa ii puna stetoscopul pe spate pentru ca Varsatorul se poate intimda si isi va tine respiratia pana cand va incepe sa se simta in largul sau. Iar asta va dura ceva.

Pestii la doctor

Dupa un potop de maini sarutate, scuze oferite si discutii politicoase despre vreme, timidul nativ in Pesti va marturisi in cele din urma medicului motivul pentru care s-a prezentat la consultatie.

Citește și:

Poate un ghimpe-n coasta sau un nor trecut ca o umbra deasupra lunii pline care lumina cerul noptii asa cum farul arata drumul marinarilor sunt motivele pentru care poeticul nascut in Pesti ajunge in cele din urma la doctor, singurel si pe varfuri, ca sa nu supere pe nimeni.

foto prima pagina shutterstock doctor cu stetoscop

Vizionare placuta


Kudika
1 Iulie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc