Setari Cookie-uri

Cum se comporta zodiile la doctor?

Mic dictionar de comportament al nativilor la medic

foto shutterstock medici cu instrumente

Gemenii la doctor

Plin de imaginatie si as in arta diplomatiei, nativul in Gemeni va incerca sa negocieze pana si la medic. Poate ca nu e chiar o gripa, eventual prefera sa ii spuna o raceala mai pacatoasa si nici macar apendicele parca nu e inca de operat acum, ci e scadent pana luna viitoare.

De altfel, ii tuturie gura atat de bine, incat la finalul consultatiei, doctorul va pleca din cabinet , convins ca el insusi e bolnav de cine stie ce gaselnita.

Racul la doctor

Dramatic si cu stari de spirit schimbatoare, Racul va face o adevarata telenovela dintr-o banala durere de masea. Va mobiliza tot neamul, rudele se vor pregati pentru Doamne-fereste iar Racul va porni cu alaiul in spate spre cabinetul doctorului.

Aici, pregatit sa isi scrie testamentul, va fi dezamagit daca doctorul ii pune un diagnostic ce nu se va ridica in veci la nivelul regizoral al telenovelei demarata de maseaua pacatoasa.

Citește și:

Leul la doctor

Daca pacientul este Leu si medicul este Berbec, cel mai probabil ceilalti pacienti pot face coada sa isi ia floricele pentru ca sigur se lasa cu scandal. Nativul in Leu este un individ cu un orgoliu pe masura coamei si, ca atare, nu se va duce la medic decat atunci cand ii ajunge cutitul la os, uneori la propriu dar de cele mai multe ori la figurat.

Viteaz nevoie mare si manat de dorinta de a-si pastra imaginea de supererou, Leul se va duce la doctor doar dupa ce a fost tranchilizat in prealabil cu o doza de tescovina.

Vizionare placuta


Kudika
1 Iulie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc